Hagi a refuzat Steaua!

Ceea ce era de aşteptat, s-a întâmplat: Hagi a anunţat ieri că nu acceptă funcţia de antrenor la Steaua şi că vrea să rămână la Academia de Fotbal pe care o patronează. Cum Hagi a refuzat, şi Anghel Iordănescu ...

Share

Bogdan Costea 0 comentarii

10.08.2010 - 20:52

Ceea ce era de aşteptat, s-a întâmplat: Hagi a anunţat ieri că nu acceptă funcţia de antrenor la Steaua şi că vrea să rămână la Academia de Fotbal pe care o patronează. Cum Hagi a refuzat, şi Anghel Iordănescu s-a răzgândit şi a spus că nu mai vrea să fie preşedinte la gruparea din Ghencea.
„S-au vorbit multe în ultimele două zile şi am fost contactat de mai multe persoane. Răspunsul meu a fost ferm, am început o treabă la Academie şi pentru mine anul competiţional deja a început. Îmi voi continua activitatea aici. În ultimii doi ani am făcut o muncă administrativă, tehnică, iar eu când încep un lucru mă dedic până la capăt acelui lucru. Suntem abia la un sfert din ce ne-am propus. Steaua este provocatoare pentru oricine, dar sunt momente în viaţă când nu pot da un astfel de răspuns. Mi-ar plăcea să mă întorc într-o zi la Steaua, acolo poţi avea sentimentul că eşti cel mai bun. Dacă nu era proiectul Academiei, m-aş fi întors la Steaua. Le mulţumesc lui Iordănescu şi lui Ilie Dumitrescu că s-au gândit la mine, dar acum răspunsul meu este «nu»", a spus Hagi.

Din câte se pare, şi fostul selecţioner Iordănescu va declina oferta de a deveni preşedinte la Steaua. „A fost o propunere din partea lui Gigi Becali de a deveni antrenor. I‑am spus că vreau să ajut Steaua, dar i-am spus că sub nici o formă nu voi antrena Steaua. Aş fi de acord să preiau funcţia de preşedinte, însă i-am transmis că voi veni cu mulţi stelişti, Hagi, Ilie Dumitrescu, Panduru. I-am mai spus şi de Dan Petrescu şi Gică Popescu. Urma să facem un «contract-beton», dar din păcate lucrurile s-au împotmolit, şi nu din vina lui Gigi Becali. În discuţiile mele cu Hagi, el nu a spus că nu ar veni la Steaua din cauza lui Gigi Becali, însă a avut ezitări din cauza proiectului pe care îl are cu Academia, din cauză că luăm totul prea în pripă şi că ne grăbim. Nu pot să spun dacă Hagi se va răzgândi, însă, personal, m-am oprit din drum, nu am mai continuat ceea ce îmi pusesem în cap, de a lămuri unele lucruri cu Gigi Becali", a declarat Iordănescu.

CONFIRMARE
Ilie Dumitrescu, noul antrenor

Ieri după-amiază, Gigi Becali a confirmat faptul că noul antrenor al Stelei va fi Ilie Dumitrescu. El va fi prezentat azi, într-o conferinţă de presă, salariul său fiind de... 100 de lei. Nu se ştie dacă Dumitrescu îl va „întoarce" spre Steaua şi pe Anghel Iordănescu, pentru funcţia de preşedinte. Obiectivul său este cucerirea titlului.

 

Citește totul despre:

Comentarii