19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialHagi a debutat cu o victorie

Hagi a debutat cu o victorie

La primul sau meci ca manager general al echipei Poli Timisoara, Gheorghe Hagi a reusit un succes, 2-1 (2-1) acasa, cu formatia sarba FK Zemun Belgrad, intr-un meci amical disputat pe stadionul “Dan Paltinisanu”. Poli Timisoara a deschis scorul in minutul 10, cand Gigel Coman a trimis balonul in plasa de la sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Gueye Mansour, dar oaspetii au restabilit egalitatea in minutul 24, Vidovici invingandu-l pe Marius Popa cu un lob de la 10 metri lateral dreapta.
Golul victoriei a venit in minutul 40, cand Gigel Coman a centrat in careu de pe partea stanga, Gabriel Caramarin a trimis cu capul spre poarta, portarul sarb a respins in fata si tot Caramarin a inscris pentru 2-1, impingand mingea in plasa de la mai putin de un metru.
Prima echipa pe care a trimis-o pe teren Hagi a fost M. Popa – S. Radoi, McKain, Batranu, Balace – Silvasan, Olah, Naidin, G. Coman – Caramarin – Mansour. Singurul jucator de la Poli care a ramas pe teren pe toata durata partidei a fost internationalul australian Jon McKain. Pana la final au mai jucat: Grigore, Velcea, Popovici, Galdeanu, M. Rus, Paleacu, Constantinescu, Daminuta, Paez si Cilinsek, ultimul fiind un jucator sarb aflat in probe la Poli.

7.000 de spectatori la amical

“Ca antrenor, scopul meu a fost de a-mi cunoaste mai bine jucatorii. Cred ca a fost un antrenament bun si este important ca i-am vazut pe toti. Mi-au placut jucatorii mei. Au vrut mult, au avut si realizari, insa s-au facut si greseli pe faza defensiva”, a declarat Hagi la finalul partidei. La partida au asistat aproximativ 7.000 de spectatori. “Pentru un meci amical, cred ca au fost multi spectatori. Se poate obtine maximum de puncte in ultimele trei etape”, a mai spus Hagi. La Timisoara au sosit, sambata, si sotia tehnicianului Gheorghe Hagi, Marilena, impreuna cu fiul lor, Ianis. Suporterii echipei Poli Timisoara, dintre care aproximativ 50 au protestat, sambata, in Piata Operei, pentru eliberarea celor cinci fani dinamovisti retinuti in Bulgaria pe 3 noiembrie, au afisat un banner cu mesajul: “Romania, nu uita, cei cinci au cetatenia ta”.

Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă