Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gratiela Vajaiala, presedintele Agentiei Nationale Antidoping

La sediul Agentiei Nationale pentru Sport a avut loc concursul pentru ocuparea postului de presedinte al Agentiei Nationale Antidoping, la care s-au prezentat trei din cei cinci candidati care au depus dosarele. In urma testului scris si a celui ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.06.2005 - 00:00
La sediul Agentiei Nationale pentru Sport a avut loc concursul pentru ocuparea postului de presedinte al Agentiei Nationale Antidoping, la care s-au prezentat trei din cei cinci candidati care au depus dosarele. In urma testului scris si a celui oral, doamna Gratiela Vajaiala, sefa Laboratorului Antidoping, a obtinut cel mai mare calificativ. Vor urma procedurile legale pentru emiterea ordinului de numire pe post.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...