7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialGiulestenii pleaca azi in Elvetia

Giulestenii pleaca azi in Elvetia

Prima formatie care si-a inceput pregatirile pentru viitorul sezon este Rapid, graba giulestenilor fiind una indreptatita. Rapid este prima formatie care va intra in focul cupelor europene, inca din prima jumatate a lunii iulie, asa ca trebuie sa pregateasca cum trebuie asaltul asupra Europei.

Daniel Niculae ramane

Rapid a facut ieri primul pas: vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva (INMS). Asaltat de ziaristi, Daniel Niculae spune ca nu are divergente cu oficialii clubului in ceea ce priveste prelungirea contractului sau, scadent in vara anului 2006, si ca nu are motive sa plece. “Poate doar la Milan sa plec. Eu castig destul de bine aici, am crescut aici si nici pentru bani mai multi nu o sa plec, decat in strainatate. Deocamdata clubul mi-a propus ceva, iar eu altceva, dar nu sunt divergente. Astazi sau maine o sa semnam”, a explicat Niculae, care nu a dorit sa spuna ce anume a solicitat gruparii din Giulesti pentru prelungirea contractului. Intrebat cum isi explica faptul ca fostul jucator rapidist Florin Bratu se va transfera la Dinamo, Niculae a raspuns: “Acum fiecare fotbalist este profesionist si poate juca la orice echipa, nu se mai tine cont ca a jucat la Rapid sau in alta parte. Iar Bratu are si alte oferte, de unde stiti ca va semna cu Dinamo?”
Jucatorii din lotul echipei Rapid au efectuat vizita medicala fara portarul Danut Coman si mijlocasul Artavazd Karamyan, care sunt accidentati. De asemenea, a lipsit mijlocasul Marius Maldarasanu, care a primit invoire de la conducere pentru cateva zile. Fotbalistii au fost insotiti de antrenorii secunzi Marian Rada si Marius Sumudica.
Lotul formatiei giulestene va pleca miercuri dimineata in turneul din Elvetia, intoarcerea in tara fiind programata pentru 1 iulie.

Minca nu e inca al Rapidului

Anuntat ca fiind primul transfer sigur al Rapidului, portarul Mihai Minca a declarat ca nu stie daca va pleca in turneul din Elvetia cu echipa giulesteana pentru ca ii este frica sa nu fie suspendat de formatia Apulum Alba Iulia, cu care se afla inca sub contract. “Eu nu am semnat inca si nu vreau sa fiu suspendat doi ani, dar sper ca cele doua conduceri sa se inteleaga. Am inteles ca domnul Malusel (n.r. – presedintele clubului Apulum, Viorel Malusel) trebuie sa discute cu domnul Dinu (n.r. – presedintele clubului Rapid, Dinu Gheorghe). O sa mai vorbesc si eu cu domnul Dinu sa vedem daca plec in Elvetia”.
Viorel Malusel il amenintase pe portarul in varsta de 20 de ani ca, daca va pleca in turneul din Elvetia, va cere suspendarea acestuia pe doi ani. Transferul lui Minca nu s-a realizat deocamdata, intrucat clubul Rapid nu a virat 100.000 de dolari in contul gruparii Apulum.

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă