Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La ce nume s-a gândit Gigi Becali pentru echipa Steaua

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a răspuns dur Clubului Sportiv al Armatei Steaua, care prin Florin Talpan, a cerut retrogradarea echipei lui Gigi Becali și a precizat că ar putea schimba numele echipei în "Tracia" sau "Soarele Bucureşti".

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 19.11.2015 - 09:28

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a răspuns dur Clubului Sportiv al Armatei Steaua, care prin Florin Talpan, a cerut retrogradarea echipei lui Gigi Becali și a precizat că ar putea schimba numele echipei în  "Tracia", "Dacia" sau "Soarele Bucureşti", potrivit Prosport.ro.

"Eu spun aşa: când s-a infiinţat asociaţia lui Păunescu, nu mai avea treabă cu Armata, fiindcă avea un Consiliu de Administraţie al ei, membri ai ei, era entitate separată. Nu mai trebuia să ceară aprobare de la Armată. Nicio lege nu cere asta şi cereai aprobarea de pomană, că era separată.Nu spune nimeni că nu putem folosi numele Steaua, ci să se desfiinţeze marca: reprezentarea grafică şi numele. Numele nostru este la Registrul Comerţului: Steaua Bucureşti. L-am folosit cu aprobarea Ministerului Apărării, apoi prin statut şi hotărâre judecătorească, am preluat şi spus că se va numi Steaua Bucureşti. Este în acte! Echipa nu avea nimic împrumutat, s-a preluat toată echipa, cu toate bunurile, printr-un protocol, fiindcă Armata nu mai avea voie să facă fotbal. Nu te poţi confunda cu ei, fiindcă prin lege ei nu pot face fotbal profesionist. Atunci, cum să ne confundăm cu ei? Ei şi-ar face echipă să joace între unităţile militare", a spus Becali la emisiunea "Digi Sport Special".

Totodată, omul de afaceri a spus că doreşte ca formaţia pe care o patronează să aibă un nume românesc, găsind pe loc câteva variante: "O să îi schimb şi numele. Nu-i mai spunem nici Steaua, îi spunem Tracia, un nume românesc, normal. Sau Dacia, sau Soarele Bucureşti. O să le sară lumea în cap. Nu e problemă, poţi să îi schimbi numele şi de 10 ori. Aşa a făcut şi Astra, din Astra Ploieşti în Astra Giurgiu. Dacă nu ajung în Liga Campionilor, le-o dau lor. Îi schimb numele şi le-o dau lor, cu tot cu palmares, cu nume, tot", apoi a continuat tirul la adresa lui Boroi: "Eu l-am sunat pe Boroi, dar nu răspunde. Vreau să îi spun: 'Măi, domnul Boroi, pentru ce stau să mă cert? Eu vreau viaţă liniştită. Ia zi, mă, ce vrei? Vrei să schimbăm numele? Hai să schimbăm numele şi gata. Hai să semnăm un contract, să terminăm bâlciul şi gata, ce mai vrei altceva?' După aia o să vină cu altele şi altele", a completat Becali.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii