6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGest umanitar al handbalistelor de la Rulmentul Brasov

Gest umanitar al handbalistelor de la Rulmentul Brasov

Rulmentul Brasov a invins, pe teren propriu, cu scorul de 42-24 (22-11), formatia ucraineana Podatkova Academya, in prima mansa a optimilor Challenge Cup la handbal feminin, iar pentru gazde cele mai multe goluri au fost marcate de Avadanii (11), A. Gheorghe si Radu (cate 7). Antrenoarea formatiei brasovene, Mariana Tarca, s-a declarat multumita de spectacolul creat, dar sustine ca jucatoarele sale au facut si cateva greseli copilaresti. “A fost un meci frumos, o victorie pe placul tuturor, insa dupa parerea mea mai avem mult de muncit. S-au facut cateva greseli copilaresti care m-au nemultumit, dar important este spectacolul facut pentru public”, a afirmat Tarca.
Finantatorul echipei Rulmentul, Teodor Florescu, a calificat meciul cu Podatkova Academya drept unul “senzational”: “Ma bucur enorm ca fetele reusesc sa umple sala meci de meci, dar mai ales ca reusesc sa faca spectacol. Nu m-ar deranja ca la un moment dat sa intalnim Tomis Constanta in Challenge Cup. Ar fi o ocazie in plus sa ne demonstram valoarea”.
Jucatoarele de la Rulmentul Brasov i-au inmanat suma de 2.000 de euro lui Alexandru Lucasievici, un tanar in varsta de 18 ani, care are nevoie de o interventie chirurgicala in Franta, evaluata la 30.000 de euro. De asemenea, acesta a primit din partea finantatorului Teodor Florescu suma de 100 de milioane de lei vechi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă