6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialGeorge Copos face presiuni

George Copos face presiuni

Patronul rapidist George Copos nu crede ca antrenorul Razvan Lucescu va parasi echipa la finalul acestui sezon, spunand ca formatia Rapid are acum nevoie de el. “Eu am discutat si astazi (n.r. – vineri) cu Razvan si nu cred ca se pune problema ca el sa plece de la Rapid. Nu cred ca poate lua o astfel de decizie. De fapt, sunt convins de lucrul acesta. A fost o perioada cand Razvan avea nevoie de Rapid, iar acum a venit o perioada cand Rapid are nevoie de el”, a explicat Copos.
Tehnicianul formatiei giulestene, al carui contract expira la finalul acestui sezon, a afirmat ca nu este sigur ca va ramane in continuare la Rapid pentru ca in ultimul an s-au intamplat lucruri care l-au dezamagit. Lucescu a facut referire la demiterea sa din functie de la inceputul sezonului, el fiind reinstalat in functie de George Copos dupa doar o zi.
Copos nu crede ca Razvan Lucescu a facut aceste afirmatii dupa castigarea Cupei Romaniei pentru a forta mana conducerii clubului. “Nu cred ca spune ce spune pentru ca ar vrea sa obtina ceva. Razvan e un om de calitate”, a mentionat Copos. Patronul a precizat ca discutia finala in ceea ce priveste prelungirea contractului tehnicianului Razvan Lucescu va avea loc dupa ultima etapa a actualei editii de campionat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă