7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialGarbine Muguruza vrea să danseze cu Roger Federer la balul campionilor de...

Garbine Muguruza vrea să danseze cu Roger Federer la balul campionilor de la Wimbledon

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, câştigătoarea turneului de la Wimbledon, a declarat că la balul campionilor, programat duminică seară, ar vrea să danseze cu Roger Federer.

Întrebată în conferinţa de presă cu cine ar prefera să danseze, Roger Federer sau Marin Cilici, Muguruza a râs, iar apoi a răspuns, după o scurtă ezitare: "Roger".

Răspunsul sportivei i-a amuzat pe reprezentanţii mass-media, care au râs alături de Muguruza. "Îmi place Cilici, dar aş vrea să văd dacă Roger are aceeaşi eleganţă când dansează (ca pe teren)", a adăugat Garbine Muguruza.

La balul campionlor de la Wimbledon, conform tradiţiei câştigătorul probei de simplu masculin şi câştigătoarea trofeului la simplu feminin dansează împreună. Tradiţia nu a fost însă respectată de fiecare dată.

Elveţianul Roger Federer îl întâlneşte pe croatul Marin Cilici, de la ora 16,00, în ultimul act al probei de simplu masculin de la Wimbledon.

Cele mai citite

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă