Frate şi cu dracu'

Atunci când l-a împins afară de la Steaua pe Mihai Stoica, se părea că Gigi Becali nu va mai lucra în vecii vecilor cu cel poreclit Meme. Acuzat de toate relele din lume, dar mai ales pus la zid, voalat, pentru că şi-ar ...

Share

Bogdan Costea 0 comentarii

22.09.2010 - 20:20

Atunci când l-a împins afară de la Steaua pe Mihai Stoica, se părea că Gigi Becali nu va mai lucra în vecii vecilor cu cel poreclit Meme. Acuzat de toate relele din lume, dar mai ales pus la zid, voalat, pentru că şi-ar fi însuşit peste 800.000 de euro din transferurile unor brazilieni dubioşi gen Elton sau Andrey, Mihai Stoica părea şi el decis să nu mai calce vreodată în Ghencea.

Acum însă, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Rămas fără echipă după destrămarea Unirii Urziceni şi cu oferte nu atât de ispititoare pe cât şi-ar fi dorit, Meme a lăsat telefonul deschis şi pentru Steaua. La rândul său, Gigi Becali a părut a realiza faptul că, aşa cum a fost el, cu bune sau rele, Meme i-a adus totuşi performanţă şi, mai ales, linişte la echipă, aşa că pare a fi dispus să treacă peste orice şi să îl recheme în Ghencea. Mai mult, Gigi ştie că atât Cosmin Olăroiu, cât şi Dan Petrescu - principalele sale ţinte pentru banca Stelei după plecarea lui Ilie Dumitrescu - preferă să lucreze cu Mihai Stoica, pe care îl foloseau drept „paravan" în faţa atacurilor lui Becali.

În plus, pentru a întregi tabloul unui personaj, finanţatorul din Pipera, gata să facă orice pentru a se împăca cu suporterii şi pentru a pune din nou Steaua pe picioare, a făcut primul pas şi în ceea ce priveşte „pacea" cu Anghel Iordănescu, o altă persoană cu care până acum câteva săptămâni se afla la cuţite! Şi nu numai că acum între finanţator şi general sunt relaţii excelente, dar Becali este chiar dispus să asculte „orbeşte" sfaturile lui nea Puiu! Iar unul dintre acestea a fost să se împace urgent cu Meme şi să îl readucă la Steaua. Zis şi făcut.

Dacă Gigi Becali nu va mai da în gropi, aşa cum a mai făcut-o, e foarte posibil ca noua situaţie să aducă la Steaua o conducere Mihai Stoica - Dan Petrescu (sau Cosmin Olăroiu), iar Anghel Iordănescu ar putea fi sfătuitorul din umbră. Nu mai e mult - campionatul din Rusia, unde Dan Petrescu este angrenat, e aproape de final, dat fiind faptul că se dispută în sistemul primăvară-toamnă - şi ne vom lămuri. 

Citește totul despre:

Comentarii