Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fosta campioană mondială Andreea Răducan va fi șefa Federației de Gimanstică

Fosta campioană mondială Andreea Răducanu a fost aleasă în funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 04.08.2017 - 13:19

Fosta campioană mondială Andreea Răducanu a fost aleasă în funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică. Sportiva a fost votată de majoritatea membrilor afiliați prezenți la Adunarea Generală de alegeri organizată la sediul Ministerul Tineretului și Sportului, potrivit Agerpres.

În vârstă de 33 de ani, Andreea Răducan a declarat în fața membrilor afiliați că actuala echipă de la federație "s-a erodat în timp" și a cerut unitate pentru a aduce gimnastica unde îi este locul.

"Un singur om nu poate schimba un sistem, de aceea vă rog să fiți alături de mine cu tot profesionalismul de care ați dat dovadă până acum. Gimnastica rămâne cel mai medaliat sport din România și deși acum părem cumva rătăciți, consider că nu am uitat cum se face gimnastica. Trebuie să fim o echipă unită. Pentru că, din păcate, această echipă s-a erodat din interior în ultimul timp. Nu mai este loc de orgolii, nu voi mai permite acuzații în spațiul public și nici exagerări, care de cele mai multe ori au fost nefondate. Și dacă va fi nevoie, vom apela și la justiție, dar eu sper să nu fie cazul. De asemenea, nu voi tolera un comportament neadecvat din partea antrenorilor.

Am configurat o echipă nouă care să combine entuziasmul tinerilor cu experiența. Îmi doresc ca toți să fim responsabili pentru că este foarte mult de muncă. Și toți știm că fără muncă și disciplină nu se poate obține performanță. Veți avea în mine un partener de dialog, vreau să ascult problemele dumneavoastră, dar îmi doresc să veniți și cu soluții. Vreau să redevenim o echipă unită și să mergem cu capul sus la concursuri", a adăugat Răducan.

Fosta gimnastă Andreea Răducan îi urmează în funcție lui Adrian Stoica, acesta fiind președintele Federației Române de Gimnastică în ultimii 11 ani.

Citește totul despre:

Comentarii