10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Flash

Barrichello va parasi Ferrari

Pilotul brazilian Rubens Barrichello va parasi echipa Ferrari la finalul sezonului 2005 al Campionatului Mondial de Formula 1, a anuntat scuderia italiana. Responsabilii echipei Ferrari au precizat, de asemenea, ca pilotul brazilian Felipe Massa va concura pentru scuderia italiana in sezonul viitor, Ferrari exercitand o clauza existenta intr-un contract semnat cu Massa, in 2001, dupa ce acesta a castigat campionatul de Formula 3000. Massa, care este in prezent pilotul echipei Sauber, a fost pilot de incercari la Ferrari in 2003. Anuntul plecarii lui Barrichello intervine la trei zile dupa ce brazilianul a dezmintit informatiile aparute in presa sud-americana privind trecerea sa la echipa BAR-Honda in sezonul viitor.


Cristian Carlan, presedinte al sectiei de hochei la Steaua

Purtatorul de cuvant al CSA Steaua, Cristian Carlan, a fost numit in functia de presedinte al sectiei de hochei pe gheata a clubului militar, informeaza un comunicat al Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Carlan a declarat ca si-a propus trei obiective in mandatul sau. “Exista trei mari obiective pe care trebuie sa le indeplineasca acest mandat: parteneri puternici si de lunga durata, echipa competitiva la nivel european si spectacol pentru suporteri”, a mai spus Carlan. Cristian Carlan va ramane si seful relatiilor publice la clubul Steaua, urmand a fi prezentat in mod oficial echipei de hochei saptamana viitoare, in cantonamentul de la Forban.


Schalke 04 a castigat Cupa Ligii Germaniei

Echipa Schalke 04 a castigat, la Leipzig, Cupa Ligii Germaniei, invingand in finala, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia VfB Stuttgart, informeaza AFP. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Kevin Kuranyi, in minutul 10.


Olanda, Italia si Ucraina vor veni la Trofeul Carpati
Echipele nationale de handbal masculin ale Olandei, Italiei si Ucrainei si-au anuntat participarea, alaturi de reprezentativa Romaniei, la Trofeul Carpati de la Oradea. Turneul este programat in perioada 23-27 decembrie, cheltuielile de cazare si masa, precum si cele de transport urmand a fi suportate de organizatori. Asociatia Judeteana de Handbal Bihor urmeaza sa confirme organizarea turneului pana in 25 august, caz in care, la cererea Federatiei Romane de Handbal, trebuie sa-si ia angajamentul ca va schimba suprafata de joc si tabela electronica din sala “Antonio Alexe”. Trofeul Carpati rezervat selectionatelor feminine va avea loc la Cluj, la fel ca in ultimii cinci ani, in perioada 9-11 noiembrie.


Ballack dezminte contactele cu Manchester United

Mijlocasul echipei Bayern Munchen, Michael Ballack, a dezmintit informatia potrivit careia ar fi ajuns la un acord cu gruparea Manchester United pentru a evolua la formatia engleza dupa Cupa Mondiala de fotbal din 2006. “Nu exista un precontract sau vreun acord de principiu”, a declarat agentul lui Ballack, Michael Becker. Cotidianul britanic “The Guardian” a anuntat, marti, ca Ballack (28 de ani) va juca in sezonul 2005/2006 la Bayern Munchen si va semna in ianuarie 2006 un precontract cu Manchester United. Contractul lui Michael Ballack cu Bayern expira in iunie 2006, responsabilii clubului german manifestandu-si dorinta ca jucatorul sa-si prelungeasca acordul si dupa aceasta data.


Carl Medjani va juca la FC Metz

Fundasul echipei Liverpool Carl Medjani a fost imprumutat pentru un sezon la formatia FC Metz, a anuntat site-ul oficial al gruparii franceze. Medjani, in varsta de 20 de ani, este capitanul nationalei de tineret a Frantei si si-a inceput cariera de fotbalist la AS Saint Etienne. Medjani a fost achizitionat in anul 2003 de Liverpool, iar sezonul trecut a evoluat, sub forma de imprumut, la formatia Lorient, din liga secunda franceza.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă