6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Flash

Capello ar vrea sa antreneze echipa Manchester United

Tehnicianul echipei Juventus Torino, Fabio Capello, a declarat ca doreste sa antreneze formatia Manchester United, informeaza cotidianul The Sun. “Sa fiu antrenor al echipei Manchester United ar fi un vis devenit realitate. Ar fi un vis pentru orice tehnician, insa eu nu am primit nici o oferta de la oficialii clubului Manchester United”, a afirmat Capello.
Fabio Capello se afla printre optiunile conducerii gruparii Manchester United in 2002, cand Alex Ferguson a intentionat sa demisioneze. “Manchester United este un club minunat, cu un antrenor extraordinar. In opinia mea, Ferguson merita respect maxim”, a mentionat Capello. Tehnicianul a precizat ca este fericit la Juventus Torino, echipa la care evolueaza si Adrian Mutu. “Vreau sa castig cu Juventus titlul in Italia si Liga Campionilor, suntem candidati seriosi pentru ambele. Au existat intotdeauna zvonuri privind o eventuala plecare a mea. Momentan vreau sa termin ce am inceput la Juventus”, a spus Capello, care nu a exclus insa posibilitatea de a lucra in viitor in Anglia.

Guy Lacombe, “principal” la Paris Saint-Germain

Tehnicianul Guy Lacombe a devenit ieri noul antrenor principal al echipei Paris Saint-Germain, ca urmare a demiterii lui Laurent Fourier, a anuntat presedintele clubului francez, Pierre Blayau, citat de AFP.
“Guy Lacombe a fost numit la conducerea tehnica a echipei, iar Laurent Fournier a fost demis”, a spus Blayau. Demiterea lui Fournier era iminenta dupa ce Pierre Blayau si-a exprimat ingrijorarea, in ultima perioada, in legatura cu randamentul echipei. La finalul turului actualei editii a campionatului Frantei, Paris Saint-Germain ocupa locul 6 in clasament. Lacombe, in varsta de 50 de ani, era liber de contract ca urmare a plecarii de la Sochaux, in luna iulie. El a mai antrenat formatiile Cannes, Toulouse si Guingamp.

Maradona a refuzat oferta de a reveni pe teren

Fostul fotbalist Diego Maradona a refuzat oferta de a reveni pe teren, primita din partea clubului Excursionistas, din liga a treia argentiniana, informeaza cotidianul Marca. “Vreau sa fie clar ca eu am 45 de ani si le multumesc din suflet celor care mi-au facut oferta. Nu il cunosc nici pe presedintele clubului si nici alti oficiali de la Excursionistas, carora le multumesc, dar am alte lucruri de facut”, a declarat Maradona.
Diego Maradona a precizat ca in prezent se gandeste doar sa petreaca sfarsitul de an alaturi de fiica sa Giannina. “Acum sunt implicat in alte activitati si imi merge bine. Joc doar in meciuri organizate in scopuri caritabile sau atunci cand sunt chemat de prieteni”, a adaugat fostul fotbalist.
Presedintele clubului Excursionistas, Armando Mainolia, declarase anterior ca il vrea pe Maradona in echipa indiferent de forma fostului jucator. “Cel putin ca sa execute penaltiurile sau loviturile libere. Este un vis, dar eu sunt foarte serios si cred ca nu este o nebunie ceea ce vreau”, afirmase Mainolia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă