12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Bogdan Patrascu s-a specializat in pase decisive

Mijlocasul Bogdan Patrascu a fost titular in partida pe care echipa sa, Piacenza, a castigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Albinoleffe, in etapa a VII-a din Serie B. Patrascu, care a jucat tot meciul, a dat pasa decisiva la faza in care Sardo a obtinut un penalti prin care gazdele au reusit victoria. Echipa Bologna, cu fundasul Valentin Nastase integralist, a invins, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia Bari.
Fundasul Laurentiu Reghecampf a fost rezerva in partida pe care echipa sa, Alemannia Aachen, a pierdut-o, in deplasare (0-1), in fata formatiei Hansa Rostock, in etapa a VII-a a campionatului german, liga a doua. Reghecampf a fost introdus pe teren in minutul 49.

FC Nurnberg a cerut rejucarea partidei cu MSV Duisburg

Conducatorii FC Nurnberg au cerut Federatiei Germane de Fotbal (DFB) rejucarea partidei cu echipa MSV Duisburg, pierduta in deplasare, cu scorul de 0-1, in etapa a VII-a din Bundesliga, deoarece le-a fost anulat un gol valabil, informeaza cotidianul Gazzetta dello Sport. Arbitrul intalnirii, Peter Gagelmann, nu a validat golul inscris de Markus Daun, in minutul 8, la scorul de 0-0, deoarece nu a vazut ca balonul a trecut linia portii. “Nu putem accepta aceasta infrangere.
Toata lumea a vazut ca mingea a depasit linia portii. Imaginile televizate sunt clare”, a declarat Martin Bader, directorul sportiv al FC Nurnberg. In urma acestei infrangeri, FC Nurnberg a ajuns pe ultimul loc in clasament, acumuland trei puncte in sapte etape.

Razvan Sabau, in turul doi la Palermo

Tenismanul roman Razvan Sabau s-a calificat in turul doi al turneului de la Palermo, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, informeaza AFP. Sabau l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 7-6 (8/6), pe argentinianul Mariano Zabaleta. In turul doi, Sabau va juca impotriva castigatorului partidei dintre cehul Tomas Berdych, cap de serie numarul 4, si italianul Andreas Seppi.
Pentru calificarea in aceasta faza a competitiei, Razvan Sabau va primi trei puncte ATP si un cec in valoare de 5.300 de euro.

Messi a devenit cetatean spaniol

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona Lionel Messi a obtinut cetatenia spaniola si nu va mai ocupa un loc de jucator extracomunitar in formatia pregatita de Frank Rijkaard, a anuntat purtatorul de cuvant al campioanei Spaniei. FC Barcelona a prezentat Federatiei Spaniole de Fotbal (RFEF) toate documentele necesare pentru ca Messi sa poata fi considerat jucator spaniol inca din etapa urmatoare din Primera Division, a sasea.
Astfel, Messi, in varsta de 18 ani, va putea figura pe foaia de joc alaturi de jucatori precum brazilianul Ronaldinho, camerunezul Samuel Eto'o si mexicanul Rafael Marquez, care ocupa cele trei locuri de extracomunitari. In campionatul Spaniei, regulamentul prevede ca intr-un meci nu pot fi folositi mai mult de trei jucatori care nu au statut de “asimilati”.

Antrenorul echipei Uniao Leiria a fost inlocuit

Antrenorul echipei Uniao Leiria, Jose Gomes, a fost inlocuit in functie de Jorge Jesus, a anuntat presedintele gruparii din prima liga portugheza, Joao Bartolomeu, citat de AFP. “Jorge Jesus este noul antrenor al echipei Uniao Leiria. Am luat aceasta decizie luni dimineata. El este tehnicianul care indeplineste toate cerintele noastre privind munca, disciplina si norocul, lucruri care i-au lipsit lui Jose Gomes”, a afirmat Bartolomeu.
Dupa cinci etape, Uniao Leiria ocupa locul 16 in clasament, cu doua puncte si un meci mai putin disputat.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă