6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Flash

Pancu nu pleaca

Responsabilul sectiei de fotbal a clubului Besiktas, Kivanc Oktay, a declarat ca nu se pune problema ca mijlocasul Daniel Pancu sa plece la alta grupare, informeaza agentia Anatolia, citata de tnn.net. “Pancu nu pleaca nicaieri. Nu am primit nici o instiintare de Pancu sau de la agentul sau cum ca ar pleca. Pancu este intr-o forma foarte buna si ne va fi folositor in acest sezon”, a afirmat Oktay. Presa turca a scris, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Besiktas vrea sa renunte la Pancu pentru a-l achizitiona pe fundasul echipei Celtic Glasgow, Dianbobo Balde. Fanatik noteaza ca, din lotul actual al echipei antrenate de Riza Calimbay, Daniel Pancu este cel mai bun marcator in cupele europene, cu 8 reusite. De asemenea, Pancu este cel mai bun marcator strain in cupele europene din istoria clubului Besiktas.


Fara nord-irlandezi pe feribot

O companie de feriboturi a anuntat ca va refuza sa-i mai transporte pe suporterii nord-irlandezi ai echipei Glasgow Rangers, dupa ce mai multi pasageri s-au aratat nemultumiti de comportamentul acestora la intoarcerea de la meciul cu Celtic Glasgow. Pasagerii feribotului s-au plans ca suporterii au scandat lozinci anticatolice, astfel ca firma Stena a decis ca nu va mai transporta suporteri nord-irlandezi, decat daca acestia vor fi in autocare si insotiti de oameni de ordine. Rivalitatea dintre echipa Glasgow Rangers, cu suporteri protestanti, si Celtic Glasgow, ai carei fani sunt in majoritate catolici, este foarte veche, punctul culminant fiind atins cu ocazia meciului ce opune cele doua formatii in campionatul Scotiei.


US Open: romanii isi stiu adversarii

Tenismanul Andrei Pavel va intalni un jucator venit din calificari in primul tur la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, iar Victor Hanescu va juca in compania spaniolului Albert Montares, s-a stabilit in urma tragerii la sorti, informeaza AFP. In cazul in care se va califica in turul urmator, Pavel il va intalni pe invingatorul partidei dintre spaniolul Juan Carlos Ferrero, cap de serie numarul 20, si un jucator venit din calificari. La randul sau, daca se va califica, Hanescu va juca in turul doi in compania invingatorului dintre belgianul Olivier Rochus, favoritul numarul 27, si un jucator venit din calificari. Tot in primul tur, Razvan Sabau il va intalni pe americanul Andre Agassi, cap de serie numarul 7.


Raliul Harghitei a fost amanat

Raliul Harghitei, a sasea etapa a Campionatului National de Raliuri, care ar fi trebuit sa se desfasoare in zilele de 2 si 3 septembrie, a fost amanat pentru perioada 4-5 noiembrie din cauza inundatiilor din judet. Potrivit datelor furnizate miercuri dupa-amiaza de autoritatile din judetul Harghita, zece persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor din ultimele 24 de ore, dupa ce au fost luate de viituri si s-au inecat, iar alte sase sunt in continuare date disparute.


Iordanescu a pierdut cu 0-6…

Echipa AC Milan a invins cu scorul de 6-0 formatia Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, intr-un meci amical disputat la baza de pregatire a gruparii italiene de la Milanello, informeaza agentia Datasport. Trei dintre golurile formatiei italiene au fost inscrise de Christian Vieri. Au mai marcat Sevcenko, Kaka si Matteo Ardemagni, ultimul fiind adus de la echipa de tineret a clubului AC Milan.


Vestiarul echipei Anderlecht, jefuit

Vestiarul echipei Anderlecht Bruxelles a fost jefuit in timpul meciului retur cu Slavia Praga, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, au anuntat jurnalistii belgieni, citati de AFP. “Portofelele, bijuteriile, telefoanele mobile, actele de identitate, vizele: totul a fost furat. Vestiarul a fost devastat. Este scandalos!”, a declarat un jurnalist de la postul public de radio RTBF. Un alt jurnalist a confirmat declaratiile colegului sau. “La pauza, oficialii belgieni au descoperit deja ca au fost pradati, dar nu le-au spus nimic jucatorilor pentru a nu-i perturba”, a precizat jurnalistul citat. “Este o problema foarte grava. Un scandal. Este foarte trist pentru jucatorii nostri. Cum vom putea pleca din Praga fara acte de identitate?”, a afirmat Franky Vercauteren.


Aliadiere va fi imprumutat la West Ham United

Atacantul francez al echipei Arsenal Londra, Jeremie Aliadiere, imprumutat pentru un sezon la Celtic Glasgow in luna iulie, a anuntat ca va parasi gruparea scotiana pentru a se alatura, tot sub forma de imprumut, formatiei West Ham United, informeaza AFP. Aliadiere, in varsta de 22 de ani, sosit la Arsenal in 1999, a plecat la Celtic Glasgow pentru a juca titular, lucru pe care nu l-a reusit niciodata la gruparea londoneza. Insa, in doua luni petrecute in Scotia, el nu a fost titular in nici o partida, jucand doar cateva minute in meciurile tur si retur din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, cu Artmedia Bratislava. “Sunt dezamagit ca lucrurile nu s-au petrecut asa cum imi imaginam”, a declarat Aliadiere.


Argentinienii au cautare in China

Gruparea River Plate a lansat o versiune in limba chineza a site-ului sau oficial, a anuntat presedintele clubului argentinian, Jose Maria Aguilar, citat de AFP. Clubul din Buenos Aires devine prima grupare sud-americana care va avea un site in limba chineza. Fostul fotbalist Diego Maradona a fost primul argentinian care a incercat sa intre pe piata chineza, el promovandu-si in 2003 biografia, tradusa in limba chineza, dar prezentand si o linie vestimentara care ii poarta numele.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă