14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024

Flash

Medalie de argint pentru Romania la CE de juniori

Ancuta Bobocel a castigat medalia de argint in proba de 3000 metri obstacole din cadrul Campionatelor Europene de Atletism pentru juniori de la Kaunas, informeaza AFP. Bobocel, care a terminat cursa in 10 minute, 14 secunde si 29 de sutimi, a fost devansata de sportiva Polina Jelizarova din Letonia (10:12.82).

Prea mici pentru Serie A

Poli Timisoara a pierdut cu scorul de 1-2 in fata formatiei Livorno intr-un meci amical disputat in cadrul turneului din Italia, informeaza site-ul oficial al gruparii timisorene. Golul echipei antrenate de Cosmin Olaroiu a fost marcat de Gigel Coman in minutul 59. Pentru Livorno au inscris Centi '32 si Morrone '45. Antrenorul Cosmin Olaroiu a folosit urmatorii jucatori: Popa-S. Radoi (Silvasan '55), McKain, Canu (Batranu '80), Balace-Olah, Caramarin (Paleacu '78), Ovidiu Petre (Naidin '70), G. Coman (Paez '78)-G. Bucur (Galdean '72), V. Moldovan (Mansour '80).

Infrangere dupa Steaua Rosie…

Farul Constanta a fost invinsa cu scorul de 2-1 (1-1) de echipa FC Smederevo, din prima liga sarba, intr-un meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire din Austria, la numai o zi dupa ce zdrobise cu 3-0 vicecampioana aceleiasi tari, Steaua Rosie Belgrad. Golul echipei constantene a fost marcat de Bogdan Apostu in minutul 35, in timp ce pentru FC Smederevo a inscris Tadici '37 si '50. Farul a evoluat in urmatoarea formula: Stanca (Curca '60)-Posteuca (Apostol '60), Barbu, Schiopu, Florea-Gurita, Todoran, Usurelu (Lungu '60)-V. Gheorghe (Senin '60), T. Moldovan (L. Mihai '60), Apostu (Cristocea '60). Formatia antrenata de Petre Grigoras va disputa urmatorul meci amical marti, in compania echipei cehe FC Vysconica Jihlava.

SUA au castigat Gold Cup

Echipa nationala a Statelor Unite ale Americii a castigat turneul de fotbal Gold Cup, invingand in finala la East Rutherford cu scorul de 3-1 dupa loviturile de departajare reprezentativa statului Panama. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 0-0. Pentru americani au marcat la loviturile de departajare Quaranta, Donovan si Davis, in timp ce pentru panamezi a inscris Baloy.

Argint si bronz la Balcaniada de ciclism
pe sosea

Ciclistii Marian Frunzeanu si Marius Petrache au obtinut medalia de argint, respectiv de bronz, la Balcaniada de ciclism pe sosea de la Kazanlak (Bulgaria). Marian Frunzeanu a obtinut medalia de argint in concursul de fond Elite care s-a desfasurat pe distanta de 126 kilometri. Frunzeanu a fost cronometrat in 2 ore, 52 de minute si 40 de secunde, acelasi timp cu invingatorul, bulgarul Svetoslav Ceanliev. Marius Petrache s-a clasat al treilea in concursul de juniori al probei de contratimp individual. Petrache a parcurs cei 18,8 kilometri ai probei in 27 de minute si 13 secunde.
Medaliile de aur le-au revenit reprezentantilor tarii-gazda, care s-au impus in toate cele sase probe ale Balcaniadei de ciclism pe sosea.

Arbitri din Letonia la Shelbourne-Steaua

Partida Shelbourne FC-Steaua Bucuresti, care se va disputa miercuri, in Irlanda, de la ora 21.30, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi condusa de o brigada de arbitri din Letonia, cu Romans Lajuks la centru, informeaza site-ul UEFA. Lajuks va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Sergejs Braga si Janis Pukijans, iar arbitru de rezerva va fi Einars Gnedojs. Meciul Zalgiris Vilnius-CFR Cluj, care va avea loc miercuri, in Lituania, de la ora 18.30, in prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA-Intertoto, va fi condus de o brigada de arbitri din Olanda, centralul nefiind inca stabilit.

Nationala de junioare, in sferturi la Euro

Reprezentativa feminina under 16 a Romaniei, care participa la turneul final al Campionatului European (Divizia B) de baschet, din Estonia, s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei. In grupa D, Romania a invins Finlanda, cu scorul de 63-51, si Letonia, cu 73-65, dar a cedat in fata Germaniei, cu 59-72, calificandu-se in sferturi de pe locul doi. In urmatoarea faza a competitiei, Romania a fost repartizata in grupa E, alaturi de Suedia, Slovacia si Estonia, cu echipa tarii gazda urmand sa joace, marti, prima partida. Formatiile care vor juca finala turneului de la Tallin se vor califica automat in prima divizie valorica.

Anabel Medina Garrigues a castigat la Palermo

Jucatoarea spaniola de tenis Anabel Medina Garrigues, cap de serie numarul 3, a castigat turneul de la Palermo, dotat cu premii in valoare totala de 117.000 de euro, informeaza AFP. Garrigues a invins-o in finala, cu scorul de 6-4, 6-0, pe jucatoarea ceha Klara Koukalova, cap de serie numarul 5. Proba de dublu a fost castigata de perechea Giulia Casoni/Maria Koriteva (Italia/Ucraina), care a invins, in finala, cu scorul de 4-6, 6-3, 7-5, cuplul polonez Klaudia Jans/Alicja Rosolska, cap de serie numarul 4.

Codrea a jucat intr-un amical pentru Palermo

Mijlocasul Paul Codrea a fost titular intr-un meci amical pe care echipa sa, US Palermo, l-a castigat, in deplasare, cu scorul de 14-0 (9-0), in fata unei reprezentative a regiunii Carinzia, a anuntat site-ul oficial al gruparii siciliene. Codrea a fost schimbat, la pauza, de Corini, dar a fost reintrodus in repriza a doua, in minutul 68, in locul lui Barone. Golurile invingatorilor au fost marcate de Makinwa '14, '22, '30, Pepe '19, '31, '35, '37 din penalty, Barone '23, Virga '44, Gasbarroni '51, Brienza '55, '58, 90+1 si Caracciolo '70.

Patrascu, doua pase de gol pentru Piacenza

Mijlocasul Bogdan Patrascu a dat doua pase de gol in primul amical din aceasta vara al echipei Piacenza (Serie B), castigat, pe teren propriu, cu scorul de 11-0 (7-0), in fata formatiei de amatori Pine. Patrascu, care a evoluat in prima repriza, fiind inlocuit la pauza cu Leandro, a dat doua pase decisive la prima si a treia reusita a Piacenzei. Golurile invingatorilor au fost marcate de Bocchetti '10, Degano '16, '40, Abbate '27, Luisi '30, Cacia '27, '41, Nieto '46, Maccoppi '49, Leandro '76 si Stella '86.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă