8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Flash

Nationala va juca impotriva Cehiei la Constanta

Echipa nationala a Romaniei va disputa ultimul meci din cadrul grupei intai, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2006, la Constanta, pe stadionul “Gheorghe Hagi”, pe 3 septembrie. Meciul echipei nationale de tineret cu selectionata similara a Cehiei, din cadrul grupei intai a preliminariilor Campionatului European, se va disputa in aceeasi zi cu partida reprezentativelor de seniori, pe 3 septembrie, pe stadionul “Petromidia” din Navodari. Orele de disputare ale celor doua partide urmeaza sa fie stabilite de Federatia de Fotbal.


Supercupa Europei, la Monte Carlo pana in 2008

Principatul Monaco, unde se desfasoara, incepand din 1998, finala Supercupei Europei intre castigatoarea Ligii Campionilor si detinatoarea Cupei UEFA, va organiza acest eveniment pana in 2008, a anuntat, vineri, forul fotbalistic european. “Suntem foarte incantati de aceasta veste, mai ales ca stim atentia si profesionalismul UEFA in luarea unor astfel de decizii”, a afirmat presedintele gruparii AS Monaco, Michel Pastor. In acest an, in finala Supercupei Europei se vor intalni pe 24 august, pe stadionul Louis II, echipa engleza Liverpool, castigatoarea Ligii Campionilor, si formatia TSKA Moscova, detinatoarea Cupei UEFA.


Adversare din Franta si Anglia pentru rugbistii de la Steaua

Campioana si detinatoarea Cupei Romaniei la rugby, Steaua Bucuresti, a fost repartizata in grupa a treia a Challenge Cup, alaturi de formatiile franceze Bayonne si Toulon si Gloucester (Anglia), in urma tragerii la sorti care a avut loc la Dublin (Irlanda). Gloucester Rugby a terminat sezonul pe locul 6 in campionatul englez de rugby, cu 47 de puncte in 22 de partide disputate.
Formatia Bayonne a incheiat campionatul in Franta pe locul 12, cu 60 de puncte obtinute in 30 de partide, iar Toulon a promovat din Pro D2 (n.r. – liga a doua) de pe locul intai, cu 107 puncte. Challenge Cup, a doua competitie valorica din Europa, dupa Heineken Cup, se va desfasura din acest an potrivit unui nou sistem, cu 5 grupe a cate patru echipe. Formatiile clasate pe primul loc in fiecare grupa plus alte trei formatii de pe locul doi cu cea mai buna linie de clasament se vor califica in sferturile de finala.


San Antonio Spurs a castigat titlul NBA

Echipa San Antonio Spurs a castigat titlul ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), dupa ce a invins, pe teren propriu, in meciul decisiv, cu scorul de 81-74, formatia Detroit Pistons, a anuntat site-ul oficial al competitiei. Cele mai multe puncte pentru invingatori au fost marcate de Tim Duncan – 25 si Emanuel Ginobili – 23, in timp ce pentru oaspeti cei mai buni marcatori au fost Richard Hamilton – 15 si Chauncey Billups – 13. San Antonio a castigat cu scorul general de 4-3. Cel mai bun jucator al finalei a fost desemnat Tim Duncan de la San Antonio Spurs.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă