16.5 C
București
marți, 16 aprilie 2024

Flash

Thomas Luthi, la un pas de titlul mondial

Italianul Marco Melandri (Honda) a castigat clasa MotoGP a Grand-Prix-ului Turciei, disputata pe circuitul din Istanbul. Campionul mondial al clasei, Valentino Rossi (Yamaha), s-a clasat pe locul doi, fiind urmat pe podium de Nicky Hayden (Honda). La clasa 250 cc, Casey Stoner (Aprilia) l-a batut pe Dani Pedrosa (Honda), dar prea tarziu, spaniolul este deja campion mondial de doua etape. La 125 cc, Thomas Luthi (Honda) chiar daca s-a clasat pe locul cinci, este in proportie de 98% campion mondial, dupa ce principalul sau adversar, Casey Stoner, (Aprilia) a cazut. Cursa la clasa 125 cc a fost castigata de francezul Mike Di Meglio (Honda). Urmeaza peste doua saptamani ultima etapa a sezonului de motociclism viteza, care se va desfasura pe “circuit de Catalunya” din Barcelona.

Tony Allen, retinut de Politia americana

Jucatorul echipei de baschet Boston Celtics Tony Allen a fost retinut de politie si interogat in legatura cu implicarea sa intr-un schimb de focuri ce a avut loc, in aceasta vara, intr-un restaurant din Chicago, a anuntat cotidianul Chicago Sun-Times. Potrivit cotidianului american, avocatul jucatorului, Michael Zaslavsky, a declarat ca Allen este retinut de politie de cand s-a prezentat singur pentru a face o declaratie. Avocatul a mentionat insa ca baschetbalistul nu este considerat suspect in ceea ce priveste schimbul de focuri.
La sfarsitul lunii august, un barbat, Marktwain Johnson, a fost ranit la bratul stang in urma unui schimb de focuri izbucnit intr-un restaurant din Chicago. Johnson si o alta persoana, Nigel Odum, au depus o plangere impotriva jucatorului echipei Celtics, acuzandu-l ca a fost la originea altercatiei.

Gabi Popescu a inscris in campionatul Japoniei

Jucatorul roman Gabi Popescu a inscris un gol pentru JEF United Chiba, in partida castigata sambata, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata formatiei Vissel Kobe, in etapa a XXVIII-a a campionatului Japoniei. Popescu a marcat primul gol al formatiei sale in acest meci, in minutul 23.

Titular dupa 19 luni, Ganea a marcat pentru Wolverhampton

Atacantul roman Ionel Ganea a inscris un gol pentru Wolverhampton in partida incheiata la egalitate, scor 1-1, sambata, pe teren propriu, in fata formatiei Preston North End, din etapa a a XV-a a ligii secunde din campionatul Angliei. Ganea a marcat golul egalizator in minutul 59 si a fost eliminat zece minute mai tarziu, pentru cumul de cartonase galbene.
Ionel Ganea a fost sambata titular la Wolverhampton pentru prima oara dupa aprilie 2004. Atunci el a suferit o accidentare la ligamentele incrucisate, din cauza careia a fost supus unei interventii chirurgicale si a ratat tot sezonul 2004/2005.

Alin Cotan, gol pentru Sopron

Jucatorul roman Alin Cotan a inscris un gol pentru Sopron, formatie antrenata de Tibor Selymess, in meciul castigat pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata echipei Vasas Budapesta, in etapa a IX-a a campionatului Ungariei. Cotan, care a marcat in minutul 54, a fost titular la Sopron, la fel ca Ion Ibric si Alexandru Costisor. Coechipierul lor Cristian Cigan a fost introdus pe teren in minutul 46, in locul lui Fulop, si a primit un cartonas galben in minutul 65.
Tot in campionatul Ungariei, portarul Daniel Tudor a fost integralist la Videoton in partida castigata pe teren propriu, cu scorul de 3-0, in fata echipei Kaposvar.
Fundasul Adrian Iencsi a fost rezerva la Spartak Moscova in partida castigata pe teren propriu, scor 1-0, impotriva formatiei Torpedo Moscova, in etapa a XXVII-a a campionatului Rusiei.

Danciulescu Ð Alexa 2-0

Atacantul roman Ionel Danciulescu a inscris doua goluri pentru Shandong Luneng, in partida castigata sambata, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, in fata formatiei Beijing Hyundai, la care evolueaza Dan Alexa, in etapa a XXIV-a a campionatului Chinei. Danciulescu a punctat in minutele 55 si 77. Ionel Danciulescu a ajuns astfel la cota de 9 reusite in campionatul Chinei.

Cele mai citite

Șeful AIEA despre situația de la Zaporojie: “Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă