10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Flash

Martina Navratilova a castigat al 351-lea titlu din cariera

Jucatoarea americanca de tenis Martina Navratilova a castigat duminica al 351-lea titlu din cariera, dupa ce s-a impus in proba de dublu a turneului de la Toronto, informeaza AFP. Navratilova, in varsta de 48 de ani, a castigat primul sau turneu in anul 1974. Prin comparatie, partenera sa de dublu la Toronto, Anna-Lena Groenefeld, este nascuta in anul 1985. In total, Navratilova a castigat 167 de turnee de simplu, dintre care 18 de Grand Slam, 175 la dublu si noua la dublu mixt. La Toronto, Navratilova si Groenefeld au invins in finala cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4 cuplul spaniol Conchita Martinez/Virginia Ruano Pascual.

Dino Radja a refuzat Real Madrid

Baschetbalistul croat Dino Radja, fost jucator in NBA, a refuzat un contract pentru doua sezoane propus de gruparea Real Madrid, campioana Spaniei in sezonul 2004/2005, a anuntat presa croata, citata de AFP. Potrivit sursei citate, initial clubul spaniol i-a propus un contract de trei milioane de euro lui Radja, care de doi ani s-a retras din activitate si este presedinte al clubului din Split. Radja, in varsta de 38 de ani, a solicitat un ragaz de cateva zile pentru a lua o decizie, insa clubul din Madrid a diminuat valoarea ofertei. “Banii nu reprezinta o prioritate. Imi doream sa joc la Real Madrid si sa demonstrez ca sunt inca in stare sa fac acest lucru. M-am pregatit 20 de zile pentru a incepe la Real Madrid, iar dupa ce m-am decis sa semnez am aflat ca au scazut valoarea ofertei. Din acest motiv am refuzat”, a spus Radja pentru cotidianul Slobodna Dalmacija.

Consilieri pentru scandarile fanilor

Fratii Bryan, Avi si Joel Glazer, directori ai clubului Manchester United, si-au angajat consilieri care sa le explice scandarile fanilor si regulile fotbalului, informeaza presa engleza, citata de site-ul ananova.com. Potrivit cotidianului The Sun, cei trei frati au decis sa-si angajeze consilieri dupa ce au realizat ca nu inteleg ce scandeaza fanii.
Consilierii respectivi stau alaturi de ei in timpul meciurilor. “Au ramas perplecsi cand au vazut ca echipa lor arunca mingea la adversari, insa li s-a spus ca este un gest de fairplay. De asemenea, a fost nevoie sa li se explice cine este "ticalosul in negru", mai ales ca arbitrul era imbracat in verde”.

Codrea a ratat penaltiul decisiv

Mijlocasul Paul Codrea a ratat penaltiul decisiv in partida amicala pe care echipa sa, US Palermo, a pierdut-o la Barbera cu scorul de 5-6 dupa loviturile de departajare in fata formatiei Athletic Bilbao, a anuntat site-ul oficial al gruparii italiene. Codrea a fost introdus pe teren in minutul 75 in locul lui Corini si a ratat ultima lovitura de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1. Pentru Palermo au inscris la loviturile de departajare Grosso, Gonzalez, Pepe si Terlizzi, ratand Caracciolo si Codrea, in timp ce pentru Bilbao au inscris Yeste, Exposito, Ibon, Iraola si Prieto, singura ratare apartinandu-i lui Gurpegi.

Berlusconi vrea sa-l aduca pe Chivu la AC Milan

Patronul echipei AC Milan, Silvio Berlusconi, doreste sa-l transfere de la formatia AS Roma pe fundasul Cristian Chivu, a anuntat luni agentia Calciomercato, citand cotidianul Tuttosport. Berlusconi va avea o intalnire cu antrenorul milanezilor, Carlo Ancelotti, pentru a stabili prioritatile viitorului sezon. Potrivit sursei citate, una dintre aceste prioritati ar fi aducerea internationalului roman de la AS Roma, pentru care Silvio Berlusconi este dispus sa-l cedeze pe fundasul brazilian Cicinho, jucator aflat foarte aproape de un transfer de la Sao Paulo la Milan. Pe de alta parte, vicepresedintele Adriano Galliani a dezmintit informatia conform careia gruparea milaneza ar fi interesata de atacantul Alessandro Del Piero de la Juventus.

Brigada rusa la Nicosia

Partida Omonia Nicosia-Dinamo Bucuresti, care se va disputa joi in mansa secunda a turului doi preliminar al Cupei UEFA, va fi arbitrata de o brigada rusa, avandu-l la centru pe Igor Zaharov, informeaza site-ul UEFA. Zaharov va fi ajutat la cele doua linii de Vladimir Bobik si Lev Antonov. Arbitru de rezerva va fi Aleksandr Kolobaev. Partida Omonia Nicosia-Dinamo Bucuresti va avea loc de la ora 20.30 pe stadionul GSP. In tur Dinamo a castigat cu scorul de 3-1.

Armstrong, impresionat de Bush

Fostul rutier Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei, s-a declarat impresionat de forma fizica buna a presedintelui american, George W. Bush, cu care a facut o plimbare cu bicicleta sambata la ferma de la Crawford a liderului de la Casa Alba, informeaza AFP. “Tipul este in forma. Nu credeam ca se va descurca atat de bine”, a afirmat Armstrong pentru postul de televiziune ABC. Lance Armstrong si George W. Bush au parcurs un traseu de 27 de kilometri pe o caldura de aproape 40 de grade Celsius la ferma presedintelui. La finalul plimbarii Armstrong a discutat cu Bush, la masa, despre cercetarile privind cancerul. Fostul rutier a suferit de cancer testicular, insa s-a vindecat chiar inainte de a castiga pentru prima data Turul Frantei, in 1999.

Suporteri arestati la Berlin

Aproximativ 180 de suporteri ai clubului BFC Dynamo au fost arestati intr-o discoteca din Berlin cu cateva ore inainte ca echipa lor favorita sa dispute un meci in compania formatiei Union Berlin, intr-o liga regionala din Germania. Potrivit Politiei, scopul operatiunii, inceputa la ora locala 1.30 si la care au participat aproximativ o suta de politisti, era de identificare a liderilor grupului de fani recalcitranti in acest stabiliment cunoscut ca fiind unul dintre locurile unde suporterii se reunesc. Fanii echipei Dynamo au opus rezistenta in timpul operatiunii iar cinci dintre ei au fost raniti usor. Meciul dintre BFC Dynamo si FC Union Berlin a inceput cu o intarziere de jumatate de ora din motive de securitate. Partida, castigata cu 8-0 de Union, s-a desfasurat sub supravegherea a 1.500 de politisti. In perioada RDG Dynamo Berlin era clubul “oficial” al regimului comunist, in timp ce Union Berlin era o formatie “de opozitie”, la meciurile acesteia scandandu-se frecvent: “Zidul trebuie sa cada!”. Desi de la unificare au trecut 15 ani, intre cele doua cluburi exista inca o rivalitate puternica.

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă