13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Un sud-coreean la Manchester United

Jucatorul sud-coreean al echipei PSV Eindhoven, Park Ji-sung, a semnat un contract pentru patru sezoane cu Manchester United, a anuntat, miercuri, agentul mijlocasului. Valoarea transferului este de peste sase milioane de euro, iar Park, care este primul sud-coreean ce va evolua la un club englez de prima divizie, va primi un salariu anual de peste trei milioane de euro. Aflat sub contract cu PSV pana in iunie 2006, Park se afla in prezent in vacanta in Coreea de Sud si urmeaza sa soseasca la Londra, unde va efectua vizita medicala. Park, in varsta de 24 de ani, este al treilea jucator important care pleaca de la PSV in aceasta vara dupa olandezul Mark van Bommel (transferat la FC Barcelona) si dupa elvetianul Johan Vogel (transferat la AC Milan).


Del Horno la Chelsea

Fundasul stanga spaniol Asier Del Horno, jucatorul echipei de fotbal Athletic Bilbao, va evolua din viitorul sezon la Chelsea Londra, a anuntat campioana Angliei. Internationalul spaniol, in varsta de 24 de ani, a semnat un contract pe trei sezoane cu Chelsea, care va plati 12 milioane de euro pentru acest transfer. Del Horno a evoluat pana acum doar la Athletic Bilbao, devenind in acest an unul dintre titularii reprezentativei spaniole.


Hartuire sexuala

Faria Alam, fosta secretara a Federatiei Engleze de Fotbal (FA), a depus, marti, plangere impotriva presedintelui forului englez David Davies, pe care il acuza de hartuire sexuala. Alam, in varsta de 39 de ani, solicita daune de 30.000 de lire sterline (45.000 de euro) pentru concediere abuziva, discriminare sexuala si anularea contractului la un tribunal al muncii. In depozitia sa, Faria Alam sustine ca a avut o relatie cu selectionerul Sven-Goran Eriksson si ca suedezul i-a cerut sa nege acest lucru. In 2004 Sven-Goran Eriksson a fost audiat de FA, care a decis ca suedezul poate ramane selectionerul Angliei, dupa ce a apreciat ca “nu i se poate reprosa nimic” in cazul privind presupusa sa legatura amoroasa. Insa directorul general al forului fotbalistic de la Londra, Mark Palios, a demisionat dupa ce a recunoscut ca a avut o relatie cu aceeasi Faria.


Eto'o ramane la Barcelona

Atacantul camerunez Samuel Eto'o si-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu echipa spaniola FC Barcelona pana in vara anului 2010, a anuntat presa spaniola. “Intelegerea dintre cele doua parti va fi semnata saptamana viitoare”, a declarat un reprezentant al clubului catalan. Presedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a decis sa-i dubleze salariul atacantului african, acesta urmand sa castige 4,6 milioane de euro pe sezon. Clauza de reziliere a contractului lui Eto'o este de 150 de milioane de euro. Eto'o este al treilea jucator al formatiei catalane care si-a prelungit contractul, dupa mijlocasii Deco si Xavi. Presa spaniola noteaza ca Laporta pregateste prelungirea contractelor jucatorilor Ronaldinho si Carlos Puyol.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă