14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024

Flash

Andy Cole, la Manchester City

Fostul atacant al echipei Fulham Andy Cole a fost transferat la gruparea Manchester City, a anuntat clubul englez, citat de AFP. Fostul international englez, in varsta de 33 de ani, a trecut vizita medicala si va putea disputa al doilea meci de pregatire din cadrul turneului pe care Manchester City il efectueaza in Thailanda, alaturi de alte doua echipe din Anglia, Everton si Bolton.

Corinthians, datoare lui Luxemburgo

Un tribunal din Sao Paulo a condamnat clubul Corinthians la plata sumei de 182.000 de reali (63.000 de euro) catre tehnicianul echipei Real Madrid, Vanderlei Luxemburgo. Corinthians a fost sanctionata astfel deoarece nu i-a platit lui Luxemburgo drepturile de imagine dupa anul 2001, cand a reziliat contractul tehnicianului, desi a folosit imaginea si numele antrenorului si dupa ce a renuntat la serviciile acestuia.

Tecau, invins de Mergea

Tenismanul Florin Mergea s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Tarzana (SUA), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari, a anuntat site-ul atptennis.com. Mergea l-a invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-6 (7/5) pe Horia Tecau si va juca in faza urmatoare a competitiei cu americanul Scott Oudsema, beneficiarul unui wild-card.

Levski l-a invins pe Sandoi

Echipa Pandurii Targu Jiu a fost invinsa cu scorul de 2-0 (0-0) de formatia bulgara Levski Sofia in ultimul meci amical din cadrul turneului de pregatire efectuat in Austria.
Antrenorul Emil Sandoi a folosit urmatorii jucatori: Balaiet-Trofin, Stoica, Bogoi-R. Radoi, Vancea, D. Radoi, Buia, Ursu-Stefan, Fabiano De Santos. Au mai jucat: Lung, Scarlatache, Bertea, Patrascu, Negut, C. Popescu, Armel Disney. Saptamana viitoare Pandurii va participa la un triunghiular la Ramnicu Valcea, la care vor mai evolua echipele CSM Ramnicu Valcea si FC Arges.

Hanescu a ratat calificarea in sferturi la Amersfoort

Tenismanul roman Victor Hanescu a ratat calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Amersfoort, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro. Hanescu, cap de serie numarul 6, a fost invins miercuri cu scorul de 7-6 (7/4), 6-4 de argentinianul Agustin Calleri. Pentru calificarea in turul secund tenismanul roman a primit trei puncte ATP si un cec in valoare de 5.300 de euro.

Andrei Pavel, eliminat in turul doi la Stuttgart

Andrei Pavel a ratat calificarea in turul trei al turneului de tenis de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 611.250 de euro, informeaza AFP. Pavel a fost invins in turul doi cu scorul de 5-7, 6-3, 6-1 de cehul Tomas Zib. Tenismanul roman, cap de serie numarul 12, fusese acceptat direct in turul doi. Pentru prezenta in aceasta faza a competitiei Pavel a primit trei puncte ATP si un cec in valoare de 4.220 de euro.

Zenga, noul antrenor al echipei Steaua Rosie Belgrad

Fostul tehnician al echipei Steaua Bucuresti Walter Zenga a fost numit in functia de antrenor al formatiei sarbe Steaua Rosie Belgrad, informeaza agentia Sports. Potrivit sursei citate, presedintele clubului belgradean, Dragan Stojkovici, a anuntat ca Zenga va semna un contract pentru doua sezoane. Agentia Sports subliniaza ca Walter Zenga este primul tehnician strain din istoria de 60 de ani a clubului Steaua Rosie Belgrad.

Henrik Larsson si-a prelungit contractul cu Barcelona

Atacantul suedez Henrik Larsson si-a prelungit pana in 2007 contractul cu gruparea FC Barcelona, a anuntat cotidianul Expressen, citat de AFP. “Contractul este pregatit, trebuie doar sa-l semnez”, a spus jucatorul, citat de cotidianul suedez.
Henrik Larsson, in varsta de 33 de ani, a suferit o ruptura la ligamentele incrucisate anterioare de la genunchiul stang si a fost indisponibil in cea mai mare parte a sezonului trecut. El a revenit pe teren pe 23 mai, jucand ultimele 12 minute ale meciului cu Villarreal, scor 3-3, din etapa a 37-a a campionatului Spaniei.

Cele mai citite

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

România ajută Republica Moldova să intre în UE dar Ciolacu are o propunere directă. “Avem o variantă și mai scurtă de a fi în...

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Igor Grosu, a declarat că populația Republicii Moldova dorește să trăiască într-un stat care să-i ofere prosperitate și siguranță,...
Ultima oră
Pe aceeași temă