15 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Guti vrea sa plece de la Real Madrid

Directorul clubului Real Madrid, Arrigo Sacchi, a confirmat ca mijlocasul Jose Maria Guti doreste sa paraseasca gruparea madrilena, informeaza cotidianul “Marca”. “Guti este un jucator foarte bun, care vrea sa joace. Dar unde? Ar putea evolua pe extrema, insa el da randament maxim in spatele varfurilor. Iar acolo evolueaza doi mari campioni, Zidane si Raul. La Real Madrid nu are loc”, a declarat Sacchi pentru cotidianul spaniol. Jucatorul spaniol, in varsta de 28 de ani, ar putea fi transferat in Spania sau in Anglia, grupari ca Arsenal, Liverpool, Tottenham sau Everton aratandu-se interesate de serviciile sale. “Dorim sa-l ajutam pe Guti, pentru ca el vrea sa joace meci de meci”, a mai precizat Sacchi.


Victor Hanescu, in turul doi la Amersfoort

Tenismanul roman Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Amersfoort, dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, informeaza AFP. Hanescu l-a invins, in primul tur, cu scorul de 6-4, 7-5, pe olandezul Steven Korteling si il va intalni in faza urmatoare a competitiei pe argentinianul Agustin Calleri, care a dispus, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, de francezul Julien Benneteau. Pentru calificarea in turul secund, tenismanul roman si-a asigurat 3 puncte ATP si un cec in valoare de 5.300 de euro.


Petrov, la Atletico Madrid

Clubul german VfL Wolfsburg a anuntat ca atacantul bulgar Martin Petrov a fost transferat la echipa Atletico Madrid, unde este legitimat si romanul Cosmin Contra, informeaza AFP. Valoarea transferului este estimata la zece milioane de euro. VfL Wolfburg l-a achizitionat pe Petrov in 2001, pentru suma de 3,5 milioane de euro. Acesta este cel mai important transfer din istoria clubului Wolfsburg. “Ne-am fi dorit sa-l pastram pe Martin Petrov, dar trebuie sa acceptam clauzele din contractul sau”, a declarat antrenorul echipei Wolfsburg, Thomas Strunz, facand referire la clauza contractului semnat de Petrov in 2001, care ii permitea sa paraseasca gruparea in cazul unei oferte de 10 milioane de euro. Petrov a disputat 116 meciuri in campionatul Germaniei si a inscris 28 de goluri.


Portarul Proto, coechipier cu Mitu la Anderlecht

Portarul echipei La Louviere si al nationalei Belgiei, Silvio Proto, a ajuns la un acord cu Anderlecht Bruxelles, urmand sa evolueze la echipa la care joaca si Marius Mitu in urmatoarele cinci sezoane, informeaza AFP. Potrivit agentului jucatorului, s-a ajuns la un acord si intre cele doua cluburi, contractul urmand sa fie semnat miercuri. Valoarea transferului nu a fost comunicata. Silvio Proto, in varsta de 22 de ani, evolua la La Louviere din 1999.
Proto este al cincilea jucator transferat la Anderlecht Bruxelles, dupa Serhat Akin (de la Fenerbahce), Marius Mitu (Lierse), Laurent Delorge (Lierse) si Bart Goor (Feyenoord).


Arbitri din Tara Galilor la meciul Rapid – UE Sant Julia

Partida Rapid Bucuresti – UE Sant Julia (Andorra), care se va disputa pe 28 iulie, pe stadionul Giulesti, de la ora 20.15, in mansa a doua a turului intai preliminar al Cupei UEFA, va fi condusa de o brigada de arbitri din Tara Galilor, cu Brian Lawlor la centru. El va fi ajutat la cele doua linii de asistentii Maldwyn Williams si Michael Jones, iar arbitru de rezerva va fi Lee Simon Evans. Observator pentru acest joc a fost desemnat Carmelo Bartolo din Malta, in timp ce observator pentru arbitri va fi Josef Krula din Cehia. In meciul tur, disputat pe 14 iulie la Andorra la Vella, rapidistii au castigat cu 5-0.

Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Puntea dintre jocurile virtuale și cele fizice

În peisajul jocurilor de noroc online, apariția cazinourilor live mobile a apărut ca o punte semnificativă între domeniul virtual și experiența tradițională a cazinourilor...

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...
Ultima oră
Pe aceeași temă