13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Flash

Keseru a inscris pentru FC Nantes

Atacantul roman Claudiu Keseru a fost titular la FC Nantes, pentru prima oara in acest sezon, si a inscris un gol in minutul 3 al partidei terminate la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, in fata formatiei AS Saint-Etienne, in etapa a XI-a a campionatului Frantei. Keseru a fost inlocuit in minutul 61 cu Glombard. Internationalul roman a fost inclus in lotul echipei FC Nantes doar la patru dintre cele 11 meciuri disputate in aceasta editie din Ligue 1, fiind folosit aproximativ 16 minute de antrenorul Serge Le Dizet.


Mutu – titular, dar fara gol

Formatia Juventus Torino, cu atacantul Adrian Mutu titular, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Messina, intr-un meci din etapa a VII-a a campionatului Italiei. Unicul gol al partidei a fost inscris de Alessandro del Piero, in minutul 24. Mutu a evoluat pana in minutul 57, cand a fost schimbat cu Mauro Camoranesi. Intr-un alt meci din campionatul italian, Siena a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de Udinese.


Mutica, golgheterul… autogolurilor in Ungaria!

Radu Sabo a inscris un gol pentru Zalaegerszeg, in etapa a VIII-a din campionatul Ungariei, in timp ce fundasul Dorel Mutica (Lombard Papa) a marcat din nou in propria poarta. Sabo a marcat in minutul 55 al meciului pe care Zalaegerszeg l-a incheiat la egalitate, 1-1, in deplasare, in fata formatiei Kaposvar. La randul sau, Dorel Mutica a inscris un nou autogol, al doilea din acest sezon, in meciul pe care Lombard Papa l-a pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-7, in fata echipei MTK Budapesta. Mutica a marcat in proporia poarta pentru 2-0, in minutul 17, si a fost inlocuit in minutul 38.
Formatia Sopron, antrenata de fostul international roman Tibor Selymess, a remizat, in deplasare, 1-1, cu Diosgyor. Selymes i-a folosit titulari pe Ion Ibric, Alin Cotan, Alexandru Costisor si Cristian Cigan, in timp ce Radu Luca nu a fost folosit.


Akratitos nu renunta la romani

Desi l-au pierdut pe antrenorul Ilie Dumitrescu, care a demisionat saptamana trecuta, portarul Bogdan Stelea si mijlocasul Lucian Marinescu au fost integralisti la Akratitos Atena, in meciul pierdut, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Panathinaikos Atena, in etapa a VI-a a campionatului Greciei. La gazde, Lucian Sanmartean nu a fost folosit.
In Italia, fundasul Valentin Nastase a jucat pentru Bologna pe toata durata partidei castigate, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 impotriva echipei Vicenza, in etapa a X-a a ligii secunde din campionatul Italiei.
Tot in Serie B, Bogdan Patrascu a evoluat 51 de minute pentru Piacenza, in meciul de pe teren propriu cu Cesena, incheiat la egalitate, scor 2-2.

Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă