16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Marius Niculae va pleca de la Sporting Lisabona

Atacantul Marius Niculae, al carui contract expira la sfarsitul lunii iunie, va parasi gruparea Sporting Lisabona, informeaza “Record”. Publicatia portugheza sustine ca atacantul roman nu a fost de acord cu propunerile facute de Sporting Lisabona. Atacantului roman i s-a propus un nou contract, dar cu o reducere a salariului de 70 la suta, insa nu a acceptat, el fiind de acord cu o reducere de 30 la suta. Marius Niculae s-a transferat la Sporting Lisabona in sezonul 2001/2002, semnand un contract pentru trei sezoane, cu optiune de prelungire pentru inca doi ani.

Agassi nu va participa la Wimbledon

Tenismanul american Andre Agassi nu va participa la turneul de la Wimbledon, din perioada 20 iunie-3iulie, din cauza unei accidentari, au anuntat organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, citati de AFP. Natura accidentarii nu a fost precizata, insa sportivul american, in varsta de 35 de ani, a afirmat, dupa infrangerea in primul tur la Roland Garros, ca are nevoie de tratament cu cortizon pentru durerile de la spate cauzate de o inflamare a nervului sciatic.
Alti trei jucatori, argentinianul Gaston Gaudio si spaniolii Carlos Moya si Albert Costa, au anuntat ca nu vor juca la Wimbledon.

McNamara, coechipier cu Ganea la Wolverhampton

Mijlocasul Jackie McNamara a confirmat ca a semnat un contract pentru doua sezoane cu Wolverhampton, grupare la care este legitimat si Ionel Ganea. McNamara, care a petrecut zece ani la gruparea scotiana, a declarat ca a preferat sa semneze un contract pentru doua sezoane cu Wolverhampton decat sa mai evolueze un an la Celtic Glasgow. “Mi-am dorit mereu sa-mi inchei cariera la Celtic, insa am simtit ca trebuia sa fac o alegere buna pentru mine si familia mea”, a afirmat jucatorul scotian, in varsta de 31 de ani.

Maradona filmeaza la Belgrad cu Emir Kusturica

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona a sosit la Belgrad pentru a participa la turnarea unui documentar despre viata sa, realizat de cineastul sarb Emir Kusturica. Regizorul nascut in Bosnia a inceput sa lucreze la documentar in primavara acestui an si il descrie ca pe un film “destul de complicat de conceput”. Emir Kusturica, care a prezidat recent juriul Festivalului de la Cannes, a aratat ca mai multe scene din film vor fi turnate pe stadionul Steaua Rosie de la Belgrad “unde Maradona a marcat unul din golurile sale de neuitat”. Ultima vizita a lui Maradona in capitala Serbiei-Muntenegru dateaza din 1982, cand a venit pentru un meci al clubului spaniol FC Barcelona pe stadionul Steaua Rosie. “Intentia mea este sa gasesc si sa recreez timp de sase luni adevarata personalitate a lui Maradona”, a explicat regizorul de doua ori premiat cu Palme d'Or la Cannes. “Nu am mai fost demult la Belgrad, dar sa nu credeti ca nu stiu ce se intampla aici”, le-a spus fotbalistul jurnalistilor, dupa o intalnire cu premieul sarb Vojislav Kostunica.

Walter Zenga ataca

Antrenorul Walter Zenga, care a refuzat oferta de a reveni in Ghencea, a declarat ca probabil pe Dumitru Dumitriu nu-l intereseaza nimic legat de Steaua. “Nu se poate vorbi asa urat, nu e corect! Titi Dumitriu a gresit, a uitat un lucru foarte important: nu a castigat Zenga sau altcineva, a castigat Steaua! Asta e cel mai important. Probabil ca pe domnul Dumitriu nu-l intereseaza nimic de Steaua. Pe mine ma intereseaza ca a castigat Steaua si nimic altceva!”
Dumitriu Dumitriu s-a declarat nemultumit de faptul ca Walter Zenga isi aroga castigarea titlului si minimalizeaza contributia sa la aceasta performanta, fiind de parere ca italianul nu si-ar fi asumat responsabilitatea in cazul unui esec al formatiei Steaua.
Zenga a explicat de ce a refuzat sa revina in Ghencea. “Becali m-a dat afara dupa meciul cu FC National, iar acum m-a intrebat daca ma intorc si am zis: "Nu! Nu!". Nu mi se pare normal ca, dupa ce a fost refuzat de Hagi si de alti antrenori, sa sune la mine si sa ma intrebe daca ma intorc. Nu mi se pare corect deloc, dar asta este! Plec cu o amintire foarte frumoasa despre Steaua, dar asta e tot!”, a comentat tehnicianul italian.

Simona Paduraru si Dragos Coman, lideri la Monaco

La Monaco, in ultima etapa a circuitului de inot Mare Nostrum, sub privirile printului Albert de Monaco, Simona Paduraru si Dragos Coman au castigat probele de 400 m mixt, respectiv 400 m liber in prima zi a reuniunii. Simona Paduraru, care in probele de liber nu poate trece de colega sa Camelia Potec, a reusit pana la urma sa urce pe prima treapta a podiumului la 400 m mixt, unde le-a devansat pe inotatoarele Sara Perez (Spania) si Elisabeth Warden (Canada). La 400 m liber, proba sa favorita, Dragos Coman i-a intrecut clar pe Kvetoslav Svoboda (Cehia) si Olaf Wildeboer (Spania). Camelia Potec si Razvan Florea au ocupat pozitiile secunde la 200 m liber, respectiv 100 m, fiind intrecuti de Claudia Poll (Costa Rica), respectiv rusul Arkadi Viatsanin.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă