10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Flash

A ramas doar Simion!

Toti cei trei pugilisti romani care au luptat miercuri la Campionatele Mondiale de box de la Mianyang (China) au fost invinsi, astfel ca Romania mai are in competitie un singur reprezentant, pe Viorel Simion (cat. 57 kg). La cat. 64 kg Ionut Gheorghe, medaliat cu bronz la Olimpiada de anul trecut, a fost invins clar la puncte, cu 38-18, de cubanezul Inocente Fiss Caraballosa, in optimile de finala. La cat. 81 kg, ungurul Istvan Szucs s-a impus greu la puncte, cu 14-12 in fata lui Constantin Bejenaru, in primul tur, in vreme ce belarusul Aleksandr Apanasionak a castigat la cat. +91, tot la puncte, cu 33-14, disputa cu Bogdan Dinu.
Joi, la cat. 57 kg, in optimile de finala, Viorel Simion il va intalni pe irlandezul Eric Donovan.

Doar un suporter dinamovist in Bulgaria

Patru suporteri dinamovisti, din cei cinci retinuti in Bulgaria, au ajuns in Romania, in cursul noptii de marti spre miercuri, alaturi de trei fani din Peluza Sud plecati pentru a-i readuce in tara, informeaza site-ul “dinamomania”. Potrivit sursei citate, al cincilea suporter a ramas in Bulgaria, iar doi fani dintre cei care au revenit in Romania se vor intoarce la Teteven pentru a fi martori in procesul acestuia.
Cinci fani ai echipei Dinamo au fost retinuti de politia bulgara pe 3 noiembrie, in urma unor incidente care au avut loc inainte de partida cu Levski Sofia, din cadrul Grupei F a Cupei UEFA.

Amenzi de 250 de milioane la Dinamo!

Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a anuntat ca totalul penalizarilor la echipa de handbal masculin se ridica la 250 de milioane de lei, ca urmare a ratarii calificarii in optimile Cupei Cupelor. “Obiectivul era ocuparea locului trei in grupele Ligii Campionilor, care ne califica mai departe, in optimile Cupei Cupelor. Acesti bani reprezinta, de fapt, totalul primelor pe care le-ar fi primit daca indeplineau obiectivul”, a declarat Marcel Popescu. Presedintele CS Dinamo spune ca sanctiunile nu se vor opri aici si ca in scurt timp vor fi purtate discutii cu toti jucatorii, pentru renegocieri sau prelungiri de contracte.

Alegeri la tenis de masa

In cursa pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis de Masa, la alegerile care se vor desfasura azi, de la ora 11.00, la sediul Agentiei Nationale pentru Sport, s-au inscris actualul presedinte al FRTM, Cristinel Romanescu, si fosta jucatoare de tenis de masa, Otilia Badescu. De asemenea, zece candidati s-au inscris in cursa pentru cele trei posturi de vicepresedinte.

Cele mai citite

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă