13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Federatia Rusa de Box a revenit asupra anularii CM

Federatia Rusa de Box a revenit asupra anularii celei de-a treia editii a Campionatelor Mondiale feminine si a hotarat organizarea acestei competitii in perioada 25 septembrie-3 octombrie, la Podolsk. Cea de-a treia editie a Campionatelor Mondiale de box feminin, programate initial in perioada 18-26 septembrie la Sankt Petersburg, au fost anulate deoarece Federatia Rusa de Box a anuntat ca nu isi asuma responsabilitatea gazduirii competitiei. Federatia a avut probleme in obtinerea sprijinului autoritatilor locale din Sankt Petersburg pentru organizarea competitiei.
Romania va participa la CM cu un lot format din zece pugiliste. La data la care se anuntase anularea disputarii CM, romanii fusesera extrem de dezamagiti, antrenorul lotului nostru, Adrian Lacatus, propunand chiar mutarea competitiei la Bucuresti.

Matth’us, rugat sa ramana antrenorul nationalei Ungariei

Suporterii, jucatorii si conducatorii fotbalului ungar ii cer in unanimitate selectionerului Lothar Matth’us sa antreneze pana la Campionatul European din 2008 nationala Ungariei, care a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2006, informeaza AFP. Presa din Ungaria cere de cateva zile mentinerea germanului Lothar Matth’us in functia de selectioner al nationalei Ungariei.
Sub sloganul “Ramai cu noi, Lothar!”, a fost creata o petitie pe care o poate semna oricine considera ca fotbalul ungar este intr-o directie buna avandu-l selectioner pe Lothar Matth’us, in ciuda faptului ca nationala a ratat calificarea la CM 2006 dupa infrangerea suferita, la Budapesta, in compania Suediei, 0-1. Ungaria, campioana olimpica la Helsinki in 1952 si vicecampioana mondiala in 1954, nu a mai participat la un turneu final al Cupei Mondiale din 1986.

Nicu Vlad, singurul candidat

Presedinte Federatiei Romane de Haltere, Nicu Vlad, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca este singurul candidat pentru aceasta functie la alegerile ce vor avea loc joi. “Am incercat sa mai aduc pe cineva care sa poata sa ne ajute si chiar sa conduca federatia, dar nu am reusit asa ca o sa fiu singurul candidat. Acesta ar fi al treilea meu mandat, dupa cele din 1997 si 2001”, a spus Vlad.

Javier Saviola va fi indisponibil o luna

Atacantul argentinian al echipei FC Sevilla, Javier Saviola, va fi indisponibil aproximativ o luna, ca urmare a accidentarii la genunchi suferite in timpul partidei cu Villarreal, din etapa a II-a a campionatului Spaniei, informeaza AFP. Astfel, Saviola va rata dubla mansa cu echipa germana FSV Mainz 05, din turul I al Cupei UEFA. Meciul tur dintre FC Sevilla si Maiz va avea loc joi in Spania, returul fiind programat pe 29 septembrie. Saviola, in varsta de 23 de ani, care are probleme la ligamentele genunchiului stang, s-a accidentat ca urmare a unui contact mai dur cu portarul echipei Villarreal.

Chivu a prezentat noul echipament al Romei

Fundasul Cristian Chivu a prezentat, impreuna cu alti cinci coechipieri, la centrul sportiv “Fulvio Bernardini”, noul echipament al echipei AS Roma pentru participarea in Cupa UEFA, a anuntat agentia Sports. Alaturi de internationalul roman, pe podiumul de prezentare au mai urcat jucatorii Francesco Totti, Vincenzo Montella, Shabani Nonda, Amantino Mancini si Christian Panucci. La prezentare au participat administratorul delegat al Romei, Rosella Sensi, si primarul capitalei Italiei, Walter Veltroni. Acesta din urma a multumit familiei Sensi “pentru dragostea si pasiunea demonstrata pentru AS Roma” si a urat succes formatiei romane in Cupa UEFA.

Tevez a fost amendat

Atacantul argentinian al echipei Corinthians, Carlos Tevez, a fost amendat cu 20.000 de dolari deoarece s-a prezentat la un interviu imbracat cu un tricou al formatiei Manchester United, informeaza AFP. Aceasta intamplare a avut loc saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta dupa meciul Corinthians-Atletico Paranaense, scor 2-0, din campionatul Braziliei. “Tevez, care a fost amendat cu 20.000 de dolari, fusese atentionat de ofiterul de presa cu privire la tricoul pe care il poarta”, a declarat Andres Sanchez, vicepresedintele clubului brazilian.
In luna august, internationalul argentinian a fost suspendat trei meciuri deoarece a insultat un arbitru si a spus ca ar fi mai bine ca femeile sa nu ajunga arbitri.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă