7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024

Flash

Pavel castiga la Moscova

Tenismanul Andrei Pavel s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de un milion de dolari. Pavel l-a invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-4, pe elvetianul Stephane Bohli si va juca in faza urmatoare a competitiei cu invingatorul dintre francezul Cyril Saulnier si slovacul Dominik Hrbaty. Pentru accederea in turul secund, jucatorul roman va primi cinci puncte ATP si un cec in valoare de 17.000 de dolari.

Sanctiuni la FC Vaslui

Antrenorul Mircea Rednic a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca a cerut conducerii clubului sanctionarea a cinci jucatori din cadrul lotului pe care il pregateste, din cauza nerespectarii programului de antrenament si a regulamentului de ordine interioara. Rednic a anuntat, de asemenea, ca va renunta la doi fotbalisti, Nivaldo si Soltuz, deoarece acestia nu mai intra in vederile sale in acest sezon. Antrenorul a precizat ca la meciul de vineri cu Poli Timisoara l-ar putea folosi pe Catalin Cursaru, cu care gruparea vasluiana a semnat un contract pe un an.

Romania, la “Turneul celor patru natiuni”

Secretarul general al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata (FRHG), Eduard Pana, a declarat, marti, ca echipa Romaniei a fost invitata sa joace la prima editie a “Turneului celor patru natiuni” de la Budapesta, alaturi de formatiile Ungariei, Rusiei si Japoniei. “A fost o invitatie surpriza si, in acelasi timp, o onoare sa jucam impotriva unor asemenea adversari. Daca vreti, este exact cum Romania ar intalni Brazilia la fotbal. Cu Rusia am jucat o singura data, in 1977, in Grupa A, cand am pierdut cu 19-1”, a mai spus Pana.

Marius Lacatus, 95% presedinte la Steaua!

Patronul echipei FC Steaua, Gigi Becali, a spus ieri ca si-a vandut nepotilor sai toate actiunile de la clubul din Ghencea, dar a lasat sa se inteleaga ca va controla in continuare clubul de fotbal bucurestean.
Despre instalarea lui Marius Lacatus in functia de presedinte al FC Steaua Gigi Becali a spus ca fostul international stelist va da un raspuns in cursul zilei de miercuri. “Am discutat astazi (n.r. Ð marti) cu Lacatus si a spus ca maine imi va da un raspuns ferm. Din punctul meu de vedere, in proportie de 95% el va fi noul presedinte al Stelei, pe termen nelimitat”, a declarat Becali.
La iesirea din biroul patronului stelist, Marius Lacatus s-a aratat incantat de propunerea lui Gigi Becali. “Sunt bucuros ca Gigi Becali are in vedere foste glorii steliste pentru acest post important in organigrama clubului. Este ca atunci cand esti fotbalist. O data in viata ti se ofera o astfel de sansa. Daca prinzi trenul, iti merge bine. Daca l-ai ratat, ai de pierdut foarte mult”, a declarat Lacatus.

Doi nominalizati pentru Anghel Iordanescu

Hamad Al Montashari si Mabrouk Zayed, doi jucatori ai echipei saudite Al Ittihad, antrenata de Anghel Iordanescu, au fost nominalizati pentru trofeul Fotbalistul Anului 2005 in Asia de Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC). Ceilalti opt fotbalisti nominalizati sunt sauditul Al Jaber (Al Hilal), iranienii Karimi (Bayern Munchen) si Nekounam (Pas), sud-coreenii Young-Pyo (Tottenham) si Ji Sung (Manchester), japonezii Nakamura (Celtic Glagow) si Nakata (Bolton) si uzbekul Satkih (Dinamo Kiev). AFC va anunta vineri cei trei finalisti, iar invingatorul va fi cunoscut pe 30 noiembrie, in cadrul unei gale ce va avea loc la Kuala Lumpur (Malaysia).

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă