19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024

Flash

Nastase si Charlton, la Sarajevo

Fostul tenisman Ilie Nastase si fostul fotbalist Sir Bobby Charlton au fost prezenti la Sarajevo, in cadrul unei campanii vizand sensibilizarea tinerilor bosniaci in privinta riscurilor prezentate de minele antipersonal. “Copiii au nevoie de acest gen de informatii. Acestea le sunt la fel de utile ca si sportul”, a spus Ilie Nastase, dupa intalnirea cu tinerii bosniaci, in timp ce Bobby Charlton a afirmat ca intalnirea cu acesti copii a reprezentat o experienta extraordinara. Cei doi fosti sportivi au asistat la un antrenament al tinerilor fotbalisti de la cluburile FK Sarajevo si Zeljeznicar.
Dupa zece ani de la razboiul din Bosnia, exista inca aproximativ un milion de mine si alte dispozitive explozive pe teritoriul bosniac. De la sfarsitul razboiului, aproximativ 500 de civili bosniaci, intre care si copii, au fost ucisi in exploziile minelor antipersonal.


Newcastle a renuntat la Coco si Anelka

Gruparea Newcastle a renuntat sa-l imprumute pe fundasul Francesco Coco de la Inter Milano, dupa ce negocierile intre cele doua cluburi au esuat. “Nu am putut sa ne punem de acord in privinta conditiilor finale ale imprumutului jucatorului, care urmeaza sa revina rapid la Milano”, a anuntat Newcastle pe site-ul sau oficial.
Totodata, presedintele clubului Newcastle, Freddie Shepherd, a anuntat ca a renuntat la achizitionarea atacantului Nicolas Anelka de la Fenerbahce. “El este la Fenerbahce de doar sase luni, iar clubul sau nu si-a exprimat dorinta de a-l transfera. Gruparea turca ne-a cerut sa renuntam la incercarile de a-l achizitiona, iar noi am acceptat”, a explicat Shepherd. Pana in prezent, Newcastle United a incercat, fara succes, sa ii achizitioneze pe atacantii Mark Viduka (Middlesbrough), Robbie Keane (Tottenham) si Luis Boa Morte (Fulham).


Oliveira ameninta Betis Sevilla

Atacantul brazilian al echipei Betis Sevilla, Ricardo Oliveira, nu exclude posibilitatea de a pleca de la gruparea spaniola, in cazul in care nu se rezolva “problema financiara”, informeaza AFP. “Exista o problema financiara, iar daca aceasta nu se rezolva, atunci este mai bine sa plec. Nu cer mai multi bani sau o crestere a salariului, ci pur si simplu ceea ce am dreptul”, a mai spus jucatorul brazilian.
Ricardo Oliveira a afirmat ca a discutat problema cu antrenorul Lorenzo Serra Ferrer, dar nu si cu presedintele clubului, Manuel Ruiz de Lopera, insa s-a declarat optimist, subliniind ca “o solutie exista”.


Versiune in limba chineza la Bayern Munchen

Gruparea Bayern Munchen a lansat o versiune in limba chineza a site-ului sau oficial pentru suporterii din China, tara in care oficialii bavarezi spun ca au cei mai multi suporteri din lume. “In nici o tara din lume Bayern Munchen nu dispune de atat de multi suporteri ca in China si suntem foarte fericiti pentru acest lucru”, a declarat managerul general al gruparii germane, Uli Honess. La inaugurarea versiunii in limba chineza a site-ului oficial au participat antrenorul Felix Magath si jucatorii Michael Ballack si Oliver Kahn.

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă