11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024

Flash

Daca nu Hagi, atunci Dorinel Munteanu!

Patronul clubului Steaua, Gigi Becali, l-a atacat pe impresarul Gica Popescu, despre care a spus ca vrea sa fie “regele fotbalului” romanesc, lasand sa se inteleaga ca acesta l-ar fi sfatuit pe Hagi sa nu accepte oferta de a antrena formatia din Ghencea. “Hagi n-o sa faca ce zice Popescu! Niciodata. Hagi s-a saturat printre straini. El a spus ca vine la meciul cu Poli, dupa care stam si negociem. Popescu ne spune ca e mai bine in strainatate, dupa care zice ca totul trebuie schimbat: federatie, liga, tot! Dar cu cine schimbam? Pentru Romania cand mai facem?!”, s-a intrebat retoric oficialul stelist. Becali a afirmat ca, in cazul in care nu il convinge pe Hagi sa preia echipa, este posibil ca din editia urmatoare a Diviziei A antrenor sa fie instalat Dorinel Munteanu. “Poate eu nu o sa ma inteleg cu Hagi si atunci e posibil sa ramana Dorinel Munteanu antrenor! Poate Hagi nici nu vine la meciul cu Poli si atunci o sa fie Dorinel Munteanu sau poate ramane Jenei, pardon, Titi Dumitriu, o sa vedem!”, a afirmat Gigi Becali, care a precizat ca nimeni nu-l poate sfatui pe Dorinel Munteanu in privinta renuntarii la echipa nationala pentru ca acesta are un caracter puternic.

Romania-Belarus, 17-3

Echipa de polo a Romaniei a castigat primul meci din cadrul Memorialului Mithat Hantal, dotat cu trofeul Ispolo, in fata formatiei similare a Belarusului cu scorul de 17-3. In celelalte meciuri ale turneului, Turcia A a invins Turcia B cu scorul de 12-5, iar Ucraina s-a impus in fata Frantei, scor 6-5.

Goran Ivanisevici este lefter

Fostul tenisman croat Goran Ivanisevici, castigator al turneului de la Wimbledon in 2001, a declarat ca investitiile imobiliare pe care le-a facut in Croatia l-au ruinat. “Din nefericire, investitiile mele s-au dus la fund precum Titanicul. Lucrurile au mers rau inca de la inceput. A fost un soc de fiecare data cand am investit in Croatia”, a spus Ivanisevici, care s-a retras din tenis anul trecut. Fostul sportiv a mentionat ca a gresit investind intr-un domeniu in care onestitatea nu exista. “Eu nu am corupt pe nimeni. In acest domeniu oamenii sunt precum rechinii”, a adaugat Ivanisevici. Tenismanul a inceput sa investeasca in domeniul imobiliar in Croatia in anul 1998. Fostul sportiv, care a castigat ca tenisman aproximativ 19,8 milioane de dolari, a explicat ca desi investitiile sale s-au dovedit a fi un esec, are un nivel de trai destul de bun datorita participarii la turneele rezervate jucatorilor veterani.

“Nici o sansa!”

Atacantul Marius Niculae a apreciat ca in partida pe care reprezentativa Romaniei a castigat-o in fata Armeniei s-a vazut “diferenta clara de valoare” dintre cele doua echipe, spunand ca remiza de la Erevan a fost un accident. “La Erevan adversarul a avut o zi buna, noi una proasta si a iesit acel nefericit 1-1. Acum s-a vazut diferenta clara de valoare intre noi si ei. Important este ca am castigat si ca am jucat un meci intreg dupa acel joc cu Slovenia, 1-1 pe Ghencea, in 2001”, a spus Niculae, care a adaugat ca Romania nu mai are “nici o sansa” de calificare la CM-2006. Atacantul echipei Sporting Lisabona a mentionat ca in zilele urmatoare va da mai multe detalii despre viitoarea sa echipa, excluzand insa posibilitatea unei reveniri in campionatul intern.

Goluri de moral pentru Bucur

Gigel Bucur, care a inscris primele doua goluri la echipa nationala, considera ca victoria din meciul cu Armenia este una importanta pentru moralul jucatorilor tineri folositi de selectionerul Victor Piturca. “Sunt bucuros ca am inscris, ca am reusit sa castigam. E important pentru moralul nostru, mai ales pentru cei mai tineri, care au debutat. Se pare ca sansele noastre s-au dus. Golurile le datorez coechipierilor si le dedic domnului Dan Petrescu si domnului Victor Piturca, pentru ca au avut incredere in mine”, a spus Bucur.

Tamas il provoaca pe Radoi

Fundasul dinamovist Gabriel Tamas a declarat ca va lupta sa-i ia locul in echipa de baza stelistului Mirel Radoi, pe care il considera “un lider al echipei nationale”. “Poate sa incerce sa-si pastreze locul de titular sau sa incerc sa-l scot eu din echipa. Il laud pentru ca este un jucator foarte bun, chiar daca este de la Steaua”, a afirmat Tamas, referitor la faptul ca selectionerul Piturca a spus ca se contureaza un nou cuplu de fundasi la echipa nationala, Tamas si Chivu.
Mihaita Plesan spune ca victoria s-a dorit a fi o razbunare, dupa remiza de la Erevan. “Ne-am dorit sa castigam, insa nu a fost vorba de razbunare. Suntem profesionisti si ne facem datoria. Mai e o mica sansa, dar e foarte greu. Oricum, trebuie sa speram pana la sfarsit.

Beneficii de doua miliarde de euro pentru Japonia

Calificarea Japoniei la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal va aduce statului nipon un castig de aproximativ doua miliarde de euro, conform unui studiu efectuat de institutul Dai-Ichi Life Research. In urma calificarii, vanzarile de bilete de avion catre Germania vor cunoaste un important ritm de crestere, la fel ca si achizitiile de televizoare si aparate de inregistrat. De pe urma evenimentului vor avea de profitat si producatorii de bere, iar companiile de electricitate vor inregistra castiguri suplimentare ca urmare a majorarii timpului petrecut de japonezi in fata micului ecran. “Calculele noastre arata ca impactul pe care il va avea prezenta Japoniei la Cupa Mondiala asupra economiei nipone va fi de cel putin 250 miliarde de yeni (1.906 miliarde de euro)”, a precizat Toshihiro Nagahama, economist la Dai-Ichi Life Research. Cea mai mare agentie de turism din tara, JTB, considera ca aproximativ 20.000 de japonezi vor pleca in Germania pentru a-si sustine echipa.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă