16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

Romania a invins Polonia la tenis de masa

Reprezentativa masculina de tenis de masa a Romaniei a invins cu scorul de 3-1 echipa similara a Poloniei, intr-un meci disputat la Bucuresti, in grupa C a Diviziei intai din preliminariile Campionatului European din 2007. Chiar daca a castigat ambele partide pe care le-a disputat, in fata jucatorilor Lucian Blascik si Wang Zeng Yi, Adrian Crisan, cel mai bine cotat component al lotului nostru, nu s-a declarat foarte multumit de prestatia sa. “Nu a fost foarte greu, dar nu am fost in forma cea mai buna. In ultima vreme, nu prea mi-a iesit jocul, dar sper sa se rezolve cat mai curand”, a spus Crisan. Cea de-a treia victorie a fost obtinuta de Constantin Cioti in fata lui Wang Zeng Yi, singurul care nu s-a putut impune fiind Andrei Filimon (2-3) in fata lui Bartosz Such. Romania a acumulat cinci puncte si va sustine urmatoarea partida tot pe teren propriu, in compania formatiei Germaniei, pe 26 septembrie 2006. D.I.

CSU Asesoft a parasit EuroCup

Echipa masculina de baschet CSU Asesoft Ploiesti a pierdut in deplasare, cu scorul de 63-77, in fata formatiei Dinamo Sankt Petersburg, ultimul meci din grupa A a FIBA EuroCup si a ratat calificarea in faza urmatoare a competitiei. Desi sansele de a merge mai departe ramasesera doar teoretice, ploiestenii au incercat pana in ultima clipa sa obtina imposibilul: o victorie in fata castigatoarei de anul trecut a EuroCup, neinvinsa de 26 de partide in intalnirile internationale. Condusi de Sasa Ocokoljici, care fiind in mare forma a marcat 20 de puncte, “softistii” conduceau la pauza cu 31-30, dar au cedat 14 puncte in sfertul al treilea, handicap pe care nu l-au putut recupera pana la sfarsitul partidei.

Vialli nu mai vine…

Antrenorul italian Gianluca Vialli si-a amanat sosirea in Romania pentru discutii privind posibilitatea de a antrena echipa de fotbal Farul Constanta. Impresarul Dumitru Tudor a declarat ieri ca s-a purtat o corespondenta cu fostul atacant de la Juventus si Chelsea pentru a prelua formatia Farul Constanta. Vialli trebuia sa soseasca joi, 1 decembrie, la ora 22.00, in Romania, urmand sa se intoarca in Italia duminica seara. Tudor a precizat ca Gianluca Vialli a primit insa, intre timp, mai multe telefoane din Romania in care au fost facute comentarii defavorabile in legatura cu fotbalul din tara noastra si conducerea lui. “Singurul care a vorbit favorabil pentru Romania a fost Dan Petrescu”, a declarat Dumitru Tudor.
Gianluca Vialli s-a aratat interesat de a veni in Romania pentru a discuta detalii despre preluarea echipei Farul Constanta si a vrut sa vina initial miercuri, 30 noiembrie, la Bucuresti, dar nu a gasit locuri libere la avion.

Sabau, sub contract cu Gloria pana in iulie 2007

Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, spune ca antrenorul Ioan Ovidiu Sabau i-a promis ca nu va pleca de la echipa pentru a da curs ofertei primite de la Dinamo de a-l inlocui pe Ioan Andone. “Nu am vrut sa dau amploare acestei situatii. Nelutu Sabau a fost intr-adevar contactat de Dinamo, dar am avut o discutie cu el si mi-a promis ca nu va pleca. Sper sa nu se razgandeasca. Este un om de cuvant si am mare incredere in el”, a spus Padureanu, care a negat ca Sabau ar mai fi fost contactat de Dinamo in ultimele zile. “Nu stiu decat de un singur telefon. Probabil ca erau sub imperiul nervilor. Deocamdata insa Dinamo are antrenor, iar Sabau are contract cu Gloria Bistrita pana in iulie 2007”, a mai spus Padureanu.
La randul sau, Sabau a refuzat sa faca vreo declaratie in legatura cu oferta conducerii gruparii Dinamo de a prelua echipa din Soseaua Stefan cel Mare. “Am meci duminica si vreau sa ma concentrez asupra lui. Acum sunt la Gloria Bistrita si nu vreau sa discut despre Dinamo. Nici macar nu vreau sa mai raspund la telefon fiindca toata lumea ma intreaba ce o sa fac”, a declarat Ioan Ovidiu Sabau. El a refuzat sa confirme sau sa infirme daca a fost sunat de oficialii clubului Dinamo. “Am vazut ca domnul Padureanu a confirmat ca am fost sunat. Intrebati-l pe el”, a spus iritat tehnicianul bistritean.
Surse din conducerea Gloriei Bistrita au declarat insa ca primul telefon pe care l-a primit Sabau de la oficialii echipei Dinamo a fost duminica seara. “L-au chemat chiar a doua zi. De atunci telefonul ii suna intruna si refuzul lui de a raspunde este datorat faptului ca are meci duminica, ca este prieten cu Andone si nu vrea sa-i faca nici un rau”, au declarat sursele citate.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...
Ultima oră
Pe aceeași temă