7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024

Flash

Sunda a demisionat, Ion Gigi – interimar la Otelul!

Antrenorul formatiei Otelul Galati, Aurel Sunda, a anuntat marti ca renunta la conducerea tehnica a gruparii de pe Dunare, interimatul urmand sa fie asigurat de catre secundul Ion Gigi. “Mi-am dorit sa creez un soc la echipa, ca poate aceasta isi va reveni in ultimele trei etape ale turului”, a spus Sunda.

Dinamo Kiev a meritat victoria

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat ca Dinamo Kiev a meritat sa castige meciul cu Sahtior Donetk (1-0), disputat in etapa a XV-a a campionatului, insa a acuzat maniera de arbitraj, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ucraina. “Arbitrul este si el responsabil pentru rezultat. Kleber trebuia sa fie eliminat in a doua repriza. Oricum, asta nu schimba lucrurile, Dinamo Kiev a castigat meritat”, a spus Lucescu.
Tehnicianul roman considera ca a invins echipa mai proaspata. “In prima parte, oaspetii au fost mai agresivi, mai rapizi, au ajuns in careul nostru mai des si meritau sa marcheze. In repriza a doua noi am controlat meciul mai mult, dar nu am avut pe final prospetimea necesara, s-a resimtit oboseala dupa partida cu Stuttgart din Cupa UEFA”, a comentat Lucescu.

Gerard va fi operat

Mijlocasul spaniol Gerard Lopez va fi operat joi si va fi indisponibil pentru cel putin sase luni, dupa ce s-a accidentat in meciul pe care echipa sa, AS Monaco, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, in compania formatiei Paris Saint-Germain, in etapa a XIV-a a campionatului Frantei, informeaza AFP. Clubul din Monte Carlo a anuntat ca Gerard va fi operat la Barcelona, dupa ce a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile de la piciorul stang. Gerard a fost transferat la AS Monaco in acest sezon de la FC Barcelona.

Trabelsi si Pienaar vor pleca de la Ajax

Fundasul tunisian Hatem Trabelsi si mijlocasul sud-african Steven Pienaar au refuzat propunerea de prelungire a contractelor cu echipa olandeza Ajax Amsterdam. Cei doi fotbalisti isi vor incheia actuala intelegere cu gruparea olandeza la finalul acestui sezon. “Am acceptat deciziile luate de Trabelsi si Pienaar si ne vom lua la revedere la sfarsitul acestui sezon”, a declarat directorul tehnic Martin van Geel. La Ajax Amsterdam sunt legitimati portarul Bogdan Lobont si mijlocasul Nicolae Mitea.

Suporterii ivorieni cer inlaturarea lui Michel


Un grup de suporteri ivorieni, impreuna cu factiunea numita Memento PMU, au manifestat in fata Federatiei din Coasta de Fildes (FIF), cerand indepartarea selectionerului Henri Michel si a capitanului de echipa Cyrille Domoraud, informeza cotidianul Le Soleil. “Nu-l mai vrem pe Domoraud in echipa si nici pe Henri Michel”, “vrem un antrenor italian sau german” – se putea citi pe bannerele fanilor, care au mentionat ca, daca va ramane antrenor, Michel ii va face de ras la Cupa Africii pe Natiuni si la Cupa Mondiala din 2006. Suporterii i-au cerut presedintelui FIF, Jacques Anouma, sa-si asume responsabilitatea in fata locuitorilor din Coasta de Fildes.

Cele mai citite

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă