19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024

Flash

Niculescu si Petre, incerti pentru meciul cu FC Arges

Jucatorii Claudiu Niculescu si Florentin Petre sunt incerti pentru partida pe care Dinamo o va sustine, in deplasare, in cadrul ultimei etape a Diviziei A, in compania formatiei FC Arges, informeaza site-ul oficial al clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Niculescu are o leziune fibrilara, iar Petre s-a ales cu o contuzie in urma evolutiei din partida Olanda – Romania, scor 2-0, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale Germania 2006. Conform sursei citate, jucatorii Ionut Badea, Adrian Iordache si Dorin Semeghin au inceput programul de recuperare, insa nu intra in calculele antrenorului Ioan Andone pentru partida de la Pitesti.
Jucatorii si staff-ul tehnic al echipei Dinamo vor pleca la Pitesti vineri dupa-amiaza, cu autocarul, urmand a fi cazati la Hotelul Muntenia. Partida FC Arges – Dinamo se va disputa sambata, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 30-a, ultima, a Diviziei A Burger.


Pretul biletelor la meciul Steaua – Poli Timisoara

Un bilet la tribuna a doua la meciul Steaua Bucuresti – Poli Timisoara, care va avea loc sambata, la ora 17.00, in etapa a XXX-a a Diviziei A, costa 100.000 de lei. Preturile tichetelor sunt: 50.000 de lei la peluze, 100.000 de lei la tribuna a doua, 150.000 de lei la tribuna intai, 300.000 de lei la tribuna zero si 500.000 de lei la fotolii. Biletele vor fi puse in vanzare joi, la ora 12.00, la casele de bilete ale stadionului Steaua.


Sanmartean are un nou coechipier – Flavio Conceicao

Mijlocasul brazilian al echipei Galatasaray, Flavio Conceicao, a ajuns la un acord cu clubul Panathinaikos Atena, privind un transfer pentru trei sezoane, a anuntat gruparea elena la care este legitimat si Lucian Sanmartean. Jucatorul, in varsta de 31 de ani, este asteptat in cursul saptamanii in Grecia, pentru a parafa contractul cu gruparea elena, in urma caruia ar trebui sa primeasca 1,5 milioane de euro pe an. Suma de transfer este de 500.000 de euro.
Inainte de Galatasaray, unde a ajuns in 2004, Conceicao a mai jucat la echipele Palmeiras, Deportivo La Coru–a, Real Madrid si Borussia Dortmund. Selectionat de 47 de ori in nationala Braziliei, el are in palmares Liga Campionilor cu Real Madrid (2002) si un titlu de campion a Braziliei cu Palmeiras (1994).


Croatul Milan Sapina a fost pus in libertate

Parchetul din Berlin a anuntat ca unul dintre presupusii instigatori ai scandalului de coruptie din fotbalul german, croatul Milan Sapina, a fost pus in libertate in schimbul unei cautiuni. Potrivit cotidianului “Der Tagesspiegel”, croatul in varsta de 37 de ani a facut unele dezvaluiri anchetatorilor, confirmand multe dintre descoperirile acestora, astfel ca a fost pus in libertate in schimbul sumei de 40.000 de euro. Editia on-line a saptamanalului “Der Spiegel” mentioneaza ca dezvaluirile facute de Milan Sapina confera scandalului privind manipularea unor meciuri o dimensiune internationala. Sursa citata sustine ca acesta ar fi evocat existenta unui proiect privind manipularea intalnirilor dintre formatiile Ankaragucu si Galatasaray Istanbul, din campionatul Turciei.


La Poli Iasi a sunat alarma

Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Poli Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat ca va face tot posibilul pentru a-i pastra pe cei doi conducatori ai echipei, antrenorul Ionut Popa si presedintele Marius Stan. “Suntem la sfarsitul campionatului si Poli se afla pe o pozitie nesperat de buna datorita presedintelui Marius Stan si antrenorului Ionut Popa. Cred ca cei doi si-au demonstrat profesionalismul. Inteleg ca sunt curtati de alte cluburi din tara. Vom incerca sa-i pastram cu orice pret la Iasi, dar, bineinteles, pana la urma totul depinde de ei”, a declarat Nichita, care este si primarul municipiului Iasi.


Bogdan Patrascu, suspendat doua etape

Jucatorul roman al echipei Piacenza, Bogdan Patrascu, a fost suspendat doua etape, dupa ce a fost eliminat in partida cu Genoa, scor 2-2, disputata duminica, in etapa a 41-a din Serie B, informeaza “Datasport”. Patrascu, eliminat de pe teren in minutul 80, se numara printre cei sapte jucatori de la ambele echipe care au fost sanctionati in urma unor incidente produse la finalul partidei. Potrivit sursei citate, dupa fluierul final, jucatorii Masiello (Piacenza) si Sottil (Genoa) s-au luat la bataie, coechipierul lui Patrascu lovindu-si cu pumnul in fata adversarul. In acel moment s-a iscat o bataie generala intre toti cei prezenti pe teren, fiind nevoie de interventia politistilor.


Nihat, la TSKA Moscova

Atacantul turc al echipei Real Sociedad, Nihat Kahveci, a semnat un contract pentru patru sezoane cu TSKA Moscova, castigatoarea Cupei UEFA, a anuntat, miercuri, presa rusa. Potrivit sursei citate, valoarea transferului este de 19,7 milioane de euro.
Jucatorul turc, care s-a accidentat in februarie la genunchiul stang (ruptura a ligamentului incrucisat anterior), a efectuat vizita medicala in Germania, in prezenta unor oficiali de la TSKA.


Presedintele clubului Mallorca a demisionat

Presedintele clubului Mallorca, Mateo Alemany, si-a anuntat demisia din aceasta functie, din motive personale. “Perioada mea la conducerea clubului s-a incheiat, dar Mallorca are un viitor stralucitor”, a declarat Alemany, care ocupa aceasta functie din anul 2000. Principalul actionar al clubului, Vicente Grande, va prelua functia detinuta pana marti de Alemany.
Mallorca a terminat sezonul 2004-2005 pe locul 17, avand doua puncte avans fata de prima formatie care a retrogradat, Levante.


Luminita Trombitas s-a transferat la o echipa din Las Palmas

Jucatoarea de volei Luminita Trombitas s-a transferat la echipa Hotel Cantur Las Palmas, vicecampioana Superligii feminine din Spania, informeaza editia electronica a cotidianului “Marca”. La echipa Cantur evolueaza si o alta romanca, Elena Butnaru. Potrivit sursei citate, gruparea spaniola doreste sa mai transfere o alta jucatoare din Romania, precum si o poloneza. Luminita Trombitas a evoluat in sezonul trecut la formatia Dinamo Moscova.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...
Ultima oră
Pe aceeași temă