8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Flash


Echipa masculina Steaua Bucuresti va juca meciul tur din semifinalele Challenge Cup, cu Agram Zagreb, din Croatia, in Sala Ioan Kunst Ghermanescu, in data de 25 martie, a declarat presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu. Sala Ioan Kunst Ghermanescu era ocupata in 25 si 26 martie cu un concurs international de dans sportiv, astfel ca disputarea meciului tur din semifinalele Challenge Cup, dintre Steaua si Agram Zagreb, nu era posibila in acea locatie. Problema a fost rezolvata dupa interventia FRH la Agentia Nationala pentru Sport. “S-a rezolvat totul pe cale amiabila. ANS a mediat discutiile cu federatia de dans sportiv, care isi va organiza concursul in Sala Floreasca”, a declarat Cristian Gatu. Handbalistii si conducerea de la Steaua si-au exprimat dorinta de a juca din nou in Sala Polivalenta, unde in returul cu Vardar Skopje din sferturile de finala ale Challenge Cup formatia militara a fost incurajata de peste 5.000 de suporteri.

Steluta Luca a revenit acasa

Handbalista Steluta Luca a primit o pereche de cercei din partea fostelor sale colege de la echipa daneza FCK Handbold la despartirea de aceasta echipa. “Am primit o pereche de cercei din partea echipei, un CD din partea unei colege din Suedia, care nu m-a lasat sa-l vad acolo, ci mi-a spus ca mai bine sa ma uit la el in Romania. Am fost foarte trista cand am plecat, pentru ca am fost un colectiv foarte unit”, a spus Luca, la revenirea in Romania.
Steluta Luca a primit acordul clubului FCK Handbold de a reveni in Romania, ea urmand sa evolueze la Oltchim Ramnicu Valcea. Luca va putea evolua pentru Oltchim chiar in acest sezon, datorita unei reglementari a federatiei romane, prin care se prevede ca orice jucatoare romana care revine in Liga Nationala din strainatate poate fi legitimata in afara perioadei oficiale de transferuri. “Imi pare rau ca am plecat, dar acum, ca sunt acasa, sunt foarte fericita si ma bucur ca am revenit in tara”, a spus Luca.
Handbalista a facut referire si la Oltchim Ramnicu Valcea. “Anul viitor va fi altceva. Acum echipa nu trece printr-o perioada buna, dar la Valcea sunt jucatoare de valoare. Probabil le lipseste un lider de echipa. Valcea cred ca va juca din nou in Liga Campionilor, acolo unde ii este locul”, a spus Luca.

Pretti: Nu suntem in contact cu nici un club pentru Chivu

Agentul fundasului Cristian Chivu, Andrea Pretti, a declarat pentru agentia Calciomercato ca nu se afla in contact cu nici un club pentru transferul internationalului roman de la AS Roma. “In acest moment un transfer este ultimul lucru la care ne gandim, mai ales ca jucatorul doreste sa termine cu bine sezonul la AS Roma. Nu suntem in contact cu nici un club. Contractul lui Chivu expira in vara anului 2008, iar conducerea clubului roman se gandeste serios la posibilitatea prelungirii intelegerii”, a spus Pretti.
Presa spaniola noteaza ca internationalul roman a devenit prioritatea numarul unu a presedintelui FC Barcelona, Joan Laporta, dupa ce fundasul formatiei Deportivo La Coru–a, Jorge Andrade, s-a accidentat si a devenit indisponibil pentru cinci sau sase luni.

Frey: Greselile lui Lobont pot fi facute de orice portar

Francezul Sebastian Frey crede ca greselile facute de Bogdan Lobont in ultimele doua meciuri de campionat ale Fiorentinei i se pot intampla oricarui portar, informeaza agentia Goalcity. “Lobont este pe drumul cel bun, iar erorile i se pot intampla oricarui portar. L-am cunoscut si este un baiat bun. Are experienta internationala, dar trebuie lasat sa lucreze in liniste cu antrenorul de portari, care a facut o treaba buna cu mine”, a spus Frey. Portarul Fiorentinei, Sebastian Frey, se afla in recuperare dupa accidentarea la genunchi in urma careia va absenta de pe teren pana la finalul sezonului.

Schumacher, Beckham si Zidane, in “Asterix la Jocurile Olimpice”

Pilotul de Formula 1 Michael Schumacher si fotbalistii David Beckham si Zinedine Zidane vor juca in filmul “Asterix la Jocurile Olimpice”, care se va filma in Spania, incepand din luna iunie, informeaza cotidianul Bild. Filmul va fi o coproductie Franta-Spania-Germania si va avea un buget de 78 milioane euro, urmand sa fie cel mai scump film din istoria cinematografiei europene.
Actorul francez Gerard Depardieu va juca, la fel ca si in celelalte filme din serie, rolul lui Obelix, prietenul cel gras al lui Asterix. Rolul lui Iulius Cezar va fi jucat de Alain Delon, un rol secundar urmand a fi interpretat si de actrita Claudia Cardinale.

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă