15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Flash

Stojkovici, director general la Steaua Rosie Belgrad
Fostul international sarb Dragan Stojkovici a fost ales in functia de director general al clubului Steaua Rosie Belgrad. “Promit sa apar interesele clubului Steaua Rosie si sa il readuc in locul care i se cuvine”, a declarat Stojkovici. Dragan Stojkovici a devenit, astfel, succesorul lui Dragan Dzajici, care a demisionat in luna mai, dupa ce echipa Steaua Rosie Belgrad a terminat campionatul pe pozitia a doua, la sase puncte diferenta de castigatoarea titlului, Partizan Belgrad. Dzajici a fost criticat in ultimii ani pentru modul cum a condus clubul. Stojkovici este in prezent si presedinte al Federatiei de Fotbal din Serbia-Muntenegru, dar mandatul sau va expira in luna septembrie.

Bogdan Apostu, dorit de Farul Constanta
Atacantul echipei UTA Arad, Bogdan Apostu, se afla in probe la Farul Constanta, la echipa pregatita de Petre Grigoras, fiind asteptat si un fotbalist nigerian care a evoluat in Franta. Bogdan Apostu a fost testat in meciul amical pe care Farul Constanta l-a disputat in compania echipei Cimentul Fieni. Jucatorul nigerian este asteptat in aceasta saptamana sa se alature lotului pregatit de Grigoras, pentru cantonamentul de la Poiana Brasov.
Pe de alta parte, atacantul Mihai Baicu a declarat ca nu stie daca va ramane la Farul Constanta, situatia sa la echipa fiind incerta, dupa achizitionarea lui Tibor Moldovan. “Nu stiu daca voi ramane la Farul si in sezonul viitor. Am avut o discutie cu antrenorul Grigoras si astept de la dansul un raspuns final in acest sens”, a spus Baicu.

Razvan Sabau, in sferturi la Gstaad
Tenismanul roman Razvan Sabau s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Gstaad (Elvetia), dotat cu premii in valoare totala de 400.000 de euro, informeaza AFP. Sabau l-a invins in turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe armeanul Sargis Sargsian. Dupa primul set, meciul a fost intrerupt din cauza ploii, dar romanul a reusit sa-si adjudece si al doilea set dupa reluarea partidei. Sabau il va intalni azi in urmatoarea faza a competitiei pe spaniolul Feliciano Lopez. Pentru calificarea in sferturi, romanul si-a asigurat 8 puncte ATP si un cec in valoare de 11.960 de euro.
In turneul de la Newport, Florin Mergea a fost invins, in turul doi, cu scorul de 6-1, 6-3, de americanul Paul Goldstein, cap de serie numarul 7.

Danciulescu a inscris pentru Shandong Luneng
Atacantul roman Ionel Danciulescu a inscris un gol in partida pe care echipa sa, Shandong Luneng, a castigat-o pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Sichuan Guancheng, in etapa a XII-a a campionatului Chinei. Danciulescu a deschis scorul in minutul 1, ajungand astfel la patru reusite in campionatul Chinei.
Intr-un alt meci din prima liga a campionatului Chinei, echipa Beijing Hyundai, la care evolueaza mijlocasul Dan Alexa, a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul sustinut, in deplasare, in compania formatiei Tianjin Teda.

Boxul profesionist s-a mutat pe litoral
Federatia de box si-a tinut promisiunea, s-a implicat in boxul profesionist si, la mai putin de o luna de la organizarea galei profesioniste de la Ramnicu Valcea, a pregatit o noua gala de box profesionist, de aceasta data pe litoral, la Mangalia. Programul reuniunii cuprinde noua partide din care trei la categoria grea. Cele mai interesante meciuri se vor disputa la categoria usoara intre Mihai Mutu si Eugen Stan si cea dintre Sorin Tanasie si Gheorghe Ghiompirica (categoria cocos) programate pe durata a opt reprize. Gala va fi gazduita de Sala Sporturilor Callatis din Saturn si va incepe astazi, de la ora 21.

Unai Exposito s-a intors la Athletic Bilbao
Fundasul dreapta al echipei Osasuna Pamplona, Unai Exposito, s-a intors la gruparea Athletic Bilbao cu care a semnat un contract pe doua sezoane, cu drept de prelungire pe inca unul, a anuntat site-ul UEFA. Pentru achizitionarea lui Exposito, in varsta de 25 de ani, clubul basc a platit 270.000 de euro. Exposito s-a intors la Bilbao dupa o perioada de trei ani in care a jucat la Numancia Soria si Osasuna Pamplona. In ultimul sezon, Exposito a fost folosit in 23 de meciuri ale formatiei din Pamplona. Athletic Bilbao va intalni, sambata, de la ora 22.00, pe teren propriu, formatia CFR Cluj, in mansa secunda a turului doi al Cupei UEFA-Intertoto. In tur, clujenii s-au impus, acasa, cu scorul de 1-0.

Galatasaray ii vrea pe Pires si Bart Goor
Clubul Galatasaray doreste sa ii achizitioneze pe mijlocasul francez al echipei Arsenal Londra, Robert Pires, si atacantul belgian al formatiei Feyenoord Rotterdam, Bart Goor, a anuntat joi presa turca, citata de AFP. Potrivit cotidianului Hurriyet, gruparea din Istanbul i-a propus lui Pires un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de 2.750.000 de euro. “Pires are timp pana vineri sa ia o decizie”, adauga Hurriyet. Jurnalul Sabah scrie ca tehnicianul echipei Galatasaray, Eric Gerets, a discutat cu Bart Goor, care si-a dat acordul pentru a fi transferat la gruparea turca. Jucatorul in varsta de 32 de ani se va alatura intr-o saptamana lotului formatiei Galatasaray, care se afla in prezent la pregatire in Olanda.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă