13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024

Flash

– Ashley Cole a facut apel. Fundasul echipei Arsenal Londra Ashley Cole a facut apel la decizia de a fi amendat cu suma de 148.000 de euro pentru faptul ca s-a intalnit cu antrenorul Jose Mourinho pentru a discuta despre un eventual transfer la Chelsea. Cazul a fost analizat de o comisie independenta care a apreciat ca fundasul englez a incalcat regula privind contactul cu jucatorii, intalnindu-se cu responsabili ai clubului Chelsea intr-un hotel din Londra.

– Vieri nu se intalneste cu Chivu. Atacantul Christian Vieri este indisponibil pentru meciul tur al finalei Cupei Italiei, in care echipa sa, Inter Milano, va intalni duminica, in deplasare, formatia AS Roma, la care evolueaza si fundasul roman Cristian Chivu. Clubul milanez a anuntat ca Vieri nu va putea evolua in meciul de la Roma din cauza unei accidentari suferite in timpul partidei Norvegia-Italia (0-0), din grupa a 5-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2006, din Germania.

– Mariano Puerta nu merge la Londra. Tenismanul argentinian Mariano Puerta a anuntat ca nu va participa la turneul de la Londra, dotat cu premii in valoare totala de 680.250 de euro, competitie in cadrul careia l-ar fi putut intalni in turul doi pe Victor Hanescu. Puerta a anuntat ca se retrage din competitie din cauza unei accidentari la muschii ischiojambieri.

– Baros, dorit la Lyon. Gerard Houllier, antrenorul echipei Olympique Lyon, va asista la meciul Cehia-Macedonia din grupa I de calificare la CM 2006, din care face parte si Romania, urmand sa discute cu atacantul ceh Milan Baros, a anuntat consilierul sportiv al gruparii franceze, Bernard Lacombe. Potrivit lui Lacombe, care va merge la Teplice alaturi de Houllier, Baros ar fi interesat sa se transfere la formatia franceza. Milan Baros, in varsta de 23 de ani, a fost adus la Liverpool de Houllier in perioada in care francezul ocupa functia de manager general. Suma de transfer a lui Baros ar putea ajunge la 15 milioane de euro.

– Incidente inaintea meciului Argentina-Brazilia. O persoana a fost ranita in urma incidentelor survenite la Buenos Aires in timpul vanzarii biletelor pentru meciul Argentina-Brazilia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2006, din Germania, zona Americii de Sud. Potrivit imaginilor difuzate de televiziunea argentiniana, un tanar a fost gasit in stare de inconstienta, cu fata plina de sange, dupa interventia fortelor de ordine impotriva suporterilor aflati la casele de bilete de la stadionul Monumental din Buenos Aires. Pentru a reusi sa-si procure bilete, suporterii au stat toata noaptea in ploaie si frig.
Argentina si Brazilia ocupa primele doua locuri in grupa, la diferenta de un punct. Meciul va avea loc miercuri noapte si va fi transmis in direct de TV Sport.

– Gloria II vinde locul obtinut in Divizia B. Vicepresedintele Gloriei Bistrita, Ioan Horoba, a declarat marti ca intentioneaza sa vanda locul din divizia B al echipei a doua a clubului, deoarece gruparea ardeleana nu dispune de fondurile necesare pentru a sustine formatii in primele doua esaloane. “Vrem sa facem o comasare cu cineva care are echipa in C, astfel incat Gloria II sa ramana in aceasta divizie, iar in schimb sa cedam locul nostru in B”, a afirmat Ioan Horoba. Gloria Bistrita II a promovat in divizia B de pe primul loc al clasamentului Seriei a noua a Diviziei C.
Se pare ca exista cel putin trei cluburi interesate sa achizitioneze locul Gloriei II, printre care o echipa din Resita si Ariesul Turda.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă