15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Flash

Buzarnescu si Carstea, in turul doi la US Open

Jucatoarele de tenis Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 14, si Sorana Carstea s-au calificat in turul doi al probei de junioare de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Buzarnescu a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Anna Bartenstein din Austria si va juca in faza urmatoare a competitiei cu Anna Tatisvili (Georgia). Carstea a invins-o, in primul tur, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-3, pe Ashley Weinhold din SUA si va juca in faza urmatoare a competitiei cu Wen-Hsin Hsu (Taiwan), cap de serie numarul 11.


Meciul Uzbekistan – Bahrein se va rejuca

FIFA a decis ca rezultatul meciului de baraj pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2006 dintre Uzbekistan si Bahrein, scor 1-0, zona Asiei, sa fie anulat, urmand ca partida sa se rejoace, a anuntat Federatia de Fotbal din Bahrein, citata de AFP. Conform sursei citate, FIFA a luat aceasta decizie ca urmare a unei erori comise de arbitrul japonez al intalnirii, Toshimitsu Yoshida, in cursul meciului disputat, sambata, la Taskent. Arbitrul a dictat penalti in favoarea gazdelor, pe care Server Djeparov l-a transformat. Yoshida insa nu a validat golul, deoarece un jucator uzbek a intrat in suprafata de pedeapsa in timpul executarii penaltiului si a indicat lovitura libera indirecta pentru Bahrein, in loc sa dicteze repetarea penaltiului. Rejucarea meciului va avea loc tot la Taskent, pe 8 octombrie, iar returul se va disputa la Manana, patru zile mai tarziu.


Juniorii, 1-1 cu Israel

Selectionata de juniori a Romaniei “Under 17” a terminat la egalitate, scor 1-1, prima partida de verificare sustinuta, la Mogosoaia, in compania echipei similare a Israelului, cel de-al doilea meci urmand sa aiba loc miercuri, cu incepere de la ora 11.00, se arata intr-un comunicat al FRF. Pentru Romania a marcat Marius Feher, in minutul 67.


Dunarea Galati – Altay Constanta se joaca duminica

Meciul din cadrul etapei a patra a Diviziei B, seria I, dintre formatiile Dunarea Galati si Altay Constanta se va disputa duminica, incepand cu ora 11.00, pe stadionul “Dunarea” din Galati, si nu sambata, cum era programat initial. Schimbarea a fost determinata de faptul ca pe acelasi stadion se va disputa, sambata, partida Otelul Galati – Rapid Bucuresti, din cadrul etapei a cincea a Diviziei A.


Doua jucatoare din Serbia-Muntenegru la “U” ACSA Cluj

Jucatoarele de baschet Tanja Stokici, in varsta de 30 de ani, si Ivana Todorovici, in varsta de 32 de ani, ambele din Serbia-Muntenegru, au fost legitimate, marti, la echipa “U” ACSA Cluj. Stokici evolueaza pe postul de fundas si este multipla campioana a Serbiei-Muntenegru cu formatiile Steaua Rosie Belgrad si Hemofarm, in timp ce Todorovici joaca extrema si a castigat, in sezonul trecut, campionatul Germaniei cu echipa Wasserburg. Cele doua jucatoare, care au ajuns la Cluj si au inceput antrenamentele de luni, spun ca s-au acomodat destul de repede, fiind multumite de conditiile oferite de conducerea clubului clujean.


Tyson se va intalni cu Vladimir Jirinovski

Fostul boxer american Mike Tyson, care se afla in vizita la Moscova, se va intalni, intr-un restaurant, cu ultranationalistul rus Vladimir Jirinovski. Rusul a spus ca va discuta cu Tyson despre “moartea Americii” si ii va propune acestuia sa ramana in Rusia. “Sunt fericit sa-l intalnesc. Vom vorbi despre moartea Americii”, a spus Jirinovski, cunoscut pentru declaratiile sale antiamericane. Liderul ultranationalist rus a precizat ca are intentia de a-si exprima condoleantele pentru victimele uraganului Katrina, inainte de a-i propune lui Tyson sa se stabileasca in Rusia. “America va suferi si mai mult. O sa-i propun sa ramana in Rusia”, a declarat Jirinovski. Mike Tyson a ajuns la Moscova, luni seara, pentru o vizita privata de cinci zile. Fostul sportiv american a ajuns in Rusia sosind de la Kiev, la invitatia unui producator de votca. Tyson a stat cateva zile si in Romania, unde a sosit la bordul unui iaht.


Dementieva si Maskina, la finala Fed Cup

Jucatoarele de tenis Elena Dementieva si Anastasia Maskina, numerele 6, respectiv 13 WTA, vor evolua pentru reprezentativa Rusiei in intalnirea cu formatia Frantei, din cadrul finalei Fed Cup, a anuntat, marti, capitanul formatiei Rusiei, Samil Tarpisev, citat de AFP. Alaturi de cele doua jucatoare, din lotul Rusiei mai fac parte Dinara Safina si Vera Dusevina. Finala Fed Cup dintre Franta si Rusia va avea loc pe 17 si 18 septembrie, la Paris.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă