15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024

Flash

– Medalie de aur la CM de popice. Echipa feminina a Romaniei a obtinut medalia de aur la Campionatele Mondiale de popice care au avut loc in Serbia si Muntenegru, invingand in finala selectionata Germaniei. Romancele s-au impus in fata Germaniei cu scorul de 3.328-3.280 popice doborate, obtinand a doua medalie a delegatiei Romaniei, dupa cea de argint castigata in proba de individual sprint de sportiva Daniela Muntean. Selectionata masculina a Romaniei a pierdut partida din semifinale cu echipa Sloveniei, obtinand doar locul patru.

– Hanescu, locul 36 in clasamentul ATP. Tenismanul Victor Hanescu ocupa locul 36, cu 97 de puncte, in clasamentul Indesit ATP 2005 Race, dat publicitatii luni la Monte Carlo. Hanescu a urcat 27 de pozitii fata de ierarhia anterioara, in urma accederii pana in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros. Andrei Pavel a coborat patru pozitii si ocupa in prezent locul 57, cu 55 de puncte, la egalitate cu italianul Davide Sanguinetti si suedezul Robin Soderling. In clasamentul Indesit ATP Entry Ranking, Victor Hanescu a urcat 31 de locuri si ocupa pozitia a 59-a, cu 670 de puncte. Andrei Pavel a coborat doua pozitii si se afla pe locul 45, cu 825 de puncte.

– Camelia Potec, primul loc la Barcelona. Inotatoarea Camelia Potec s-a clasat pe prima pozitie in proba de 400 m liber din cadrul reuniunii de la Barcelona, contand pentru circuitul Mare Nostrum. Potec le-a devansat pe Erika Villaecija Garcia si Claudia Poll. In aceeasi proba, Simona Paduraru s-a clasat pe pozitia a patra.

– Amariei: “Vreau o medalie cu nationala!” Handbalista Carmen Amariei Lungu, campioana cu Slagelse in Danemarca si castigatoare a Ligii Campionilor, a declarat, la Cluj, ca isi doreste sa urce pe podium cu echipa nationala a Romaniei la Campionatul Mondial din Rusia, programat in luna decembrie. “Stiu ca inainte de toate avem meciurile de baraj, cu Cehia, dar nu cred ca ne vom lasa invinse si vom obtine calificarea la Mondiale. Acolo visul meu este sa urcam pe podium. Si spun asta pentru ca am invatat ceva important in Danemarca in acest sezon: trebuie sa ai un vis cat mai inalt pentru care sa lupti. Daca iar punem un obiectiv de clasare in primele cinci, ca in ultimii ani, ne vom multumi probabil si cu locul 7, pentru ca se va spune ca am fost aproape de obiectiv. Eu cred in valoarea noastra ca echipa si mai cred ca e momentul sa revenim unde am fost, in elita”, a spus Amariei.

– Rosu a fost titular. Laurentiu Rosu a evoluat pe tot parcursul partidei pe care formatia sa, Recreativo Huelva, a castigat-o in deplasare, 3-2, in fata echipei Lleida, in etapa a 40-a din divizia secunda a campionatului Spaniei. La Polideportivo Ejido, Bogdan Mara a intrat pe teren in minutul 77, in locul lui Canito, in meciul pierdut de echipa sa, in deplasare, 1-2, in fata formatiei Real Valladolid. In partida Almeria-Sporting, 1-0, Constantin Galca nu a evoluat pentru gazde, fiind accidentat. Nici Catalin Munteanu nu a evoluat in meciul pe care formatia sa, Real Murcia, l-a pierdut in deplasare, 0-1, in fata echipei Eibar. Munteanu este accidentat, el urmand sa fie supus miercuri unei interventii chirurgicale.

– Van der Sar, contract cu Manchester United. Internationalul olandez al echipei Fulham, Edwin van der Sar, a semnat un contract pe doua sezoane cu clubul Manchester United. Fotbalistul in varsta de 34 de ani a mai evoluat la formatiile Ajax Amsterdam (1988-1999) si Juventus Torino (1999-2001) si a fost titular in meciul castigat, cu scorul de 2-0, de reprezentativa Olandei in fata nationalei Romaniei, in preliminariile Cupei Mondiale 2006. El va efectua vizita medicala dupa ce va reveni in Anglia. Valoarea transferului portarului olandez este estimata la o suma cuprinsa intre 2,97 si 4,45 milioane de euro.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 765: G7 se angajează să întărească apărarea aeriană a Kievului

Miniştrii de Externe ai statelor din G7 s-au angajat astăzi "să întărească mijloacele de apărare aeriană ale Ucrainei" împotriva atacurilor Rusiei, informează AFP.În comunicatul...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă