12 C
București
joi, 28 martie 2024

Flash

Perechea Pavel-Friedl, in finala la Kitzbuhel

Perechea Andrei Pavel-Leos Friedl (Romania-Cehia), cap de serie numarul 4, s-a calificat in finala probei de dublu a turneului de la Kitzbuhel, dotat cu premii in valoare totala de 625.000 de euro. In semifinale, Pavel si Friedl au invins cu scorul de 6-2, 6-4 perechea argentiniana Lucas Arnold/Mariano Puerta. Andrei Pavel si Leos Friedl vor intalni in finala competitiei cuplul belgian Christophe Rochus/Olivier Rochus, care a trecut in semifinale, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de perechea Enzo Artoni/Robert Lindstedt (Italia-Suedia).

Suporter ranit prin impuscare

Un suporter a fost impuscat in picior in timpul meciului amical disputat de formatia Fenerbahce in compania echipei Everton, sambata, pe stadionul Olimpic din Istanbul, scor 5-0, informeaza site-ul spor3.com. Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc in minutul 25, cand Tuncay Sanil a inscris primul gol al meciului. Suporterul respectiv, Yusuf Bahar, s-a ridicat de pe scaun pentru a se bucura de acest gol, insa a fost impuscat. El a fost transportat imediat la spital.
“Urmaream meciul. Cand s-a inscris golul, m-am ridicat in picioare de bucurie. Am simtit o durere la picior, iar apoi m-am prabusit. Glontul a venit de undeva din tribuna de jos. Nu am vazut cine a tras”, a declarat Bahar. Persoana care l-a impuscat pe Yusuf Bahar nu a fost identificata.

Brigada austriaca la CFR Cluj-Zalgiris Vilnius

Meciul CFR Cluj-Zalgiris Vilnius, contand pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei UEFA-Intertoto, va fi arbitrat de o brigada austriaca avandu-l la centru pe Bernhard Brugger. Brugger va fi ajutat la cele doua linii de Norbert Schwab si Rene Zechner. Arbitru de rezerva va fi Louis Hofmann.
Partida CFR Cluj-Zalgiris Vilnius va avea loc miercuri, de la ora 17.00, fiind transmisa in direct de TV Sport. In tur, CFR a castigat cu scorul de 2-1.

Blatter si Beckenbauer doresc cinci jucatori straini intr-o echipa

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, si-a exprimat din nou dorinta de a limita la cinci numarul jucatorilor straini dintr-o echipa. Parerea sa a fost impartasita si de Franz Beckenbauer, presedintele Comitetului de Organizare al Cupei Mondiale din 2006, din Germania, cu ocazia unei conferinte de pregatire a CM, intitulata “Visions of football”. “Noi avem nevoie de mai multi jucatori locali pentru a-i incuraja. Acest lucru va reduce si costurile cluburilor”, a afirmat Blatter. Joseph Blatter a recunoscut ca marile cluburi se opun acestui lucru. “Ei au la fel de multi jucatori in teren, dar si pe banca de rezerve, pentru a evita sa joace pentru alta echipa”, a spus Blatter. “Sunt suta la suta in favoarea acestui lucru. Nu este foarte distractiv ca 90 la suta din jucatorii din echipa sa fie straini”, a spus Beckenbauer.

Florin Cernat, golul decisiv

Intr-un meci contand pentru etapa a 4-a a campionatului de fotbal al Ucrainei, Dinamo Kiev a intrecut in deplasare cu scorul de 2-1 formatia Zakarpatia. Intrat in joc in minutul 63, Florin Cernat a inscris golul victoriei in min. 65 pentru Dinamo Kiev, echipa la care a evoluat ca titular si un alt foltbalist roman, Tiberiu Ghioane. Intr-un alt joc, lidera clasamentului, antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a invins cu 1-0 pe Krivoirog. La Sahtior Barcauan si Rat au fost titulari iar Marica a intrat pe parcursul meciului.

Baptista, la Real Madrid

Atacantul brazilian de la formatia spaniola FC Sevilla Julio Baptista a fost transferat la Real Madrid pentru suma de 24,5 milioane de euro pentru urmatoarele cinci sezoane. Baptista, in varsta de 23 de ani, a reprezentat una dintre cele mai bune afaceri facute de Sevilla, el fiind adus de la Sao Paulo pentru doar 3 milioane de dolari.

Baros, in Bundesliga

Transferul fotbalistului ceh de la Liverpool Milan Baros la clubul german Schalke 04 este ca si perfectat, gruparea din Bundesliga punandu-se de acord cu jucatorul. In ceea ce priveste cererea lui Liverpool, care vrea o indemnizatie de transfer de 8 milioane de euro, Ralf Rangnick, antrenorul germanilor, a declarat: “Avem destul timp. Nu suntem obligati sa spunem da la prima cifra care le trece prin minte celor de la Liverpool”. Situatia lui Baros este speciala: aflat inca sub contract cu Liverpool pana in 2007, el nu mai este dorit de antrenorul Rafael Benitez. De asemenea, danezul Soren Larsen va veni la Schalke pentru 2 milioane de euro.

Cele mai citite

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă