18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024

Flash

Tatiana Lebedeva a castigat jackpot-ul Golden League

Sportiva rusa Tatiana Lebedeva a castigat jackpot-ul de un milion de dolari din concursul Golden League dupa ce a ocupat primul loc in proba de triplusalt din cadrul reuniunii atletice de la Berlin. Lebedeva, cu o saritura de 14,85 metri, este a doua sportiva care castiga singura jackpot-ul de un milion de dolari, dupa atleta mozambicana Maria Mutola, in 2003.
Jackpot-ul de un milion de dolari se acorda sportivilor care reusesc sa castige in toate cele cinci reuniuni din Golden League.

Rapid a invins Aris Salonic intr-un meci amical

Echipa Rapid Bucuresti a invins duminica seara, cu scorul de 3-2, formatia Aris Salonic, intr-un meci amical disputat in Grecia. Golurile rapidistilor au fost marcate de Daniel Niculae, Mugurel Buga si Artavazd Karamyan. Echipa Aris Salonic va evolua in primul tur al Cupei UEFA, unde va intalni formatia AS Roma, la care evolueaza si Cristian Chivu.

Maniche vrea sa plece de la Dinamo Moscova

Internationalul portughez Maniche a declarat ca doreste sa plece de la Dinamo Moscova deoarece este “nefericit” in Rusia. “Nu-mi place tara, nu-mi place campionatul si nu-mi place vremea din Rusia. I-am spus agentului meu acest lucru si trebuie sa ajung la un acord cu Dinamo Moscova”, a declarat Maniche, aflat in lotul Portugaliei pentru meciurile din preliminariile CM 2006. Maniche, in varsta de 27 de ani, a sosit la clubul rus in urma cu patru luni, fiind transferat de la FC Porto.

Valerenga-Steaua, bilete intre 15 si 28 de euro

Un bilet la meciul Valerenga IF-Steaua Bucuresti, care va avea loc pe 15 septembrie, pe stadionul Ullevaal din Oslo, de la ora 20.30, in prima mansa a turului intai al Cupei UEFA, costa intre 15 si 28 de euro, informeaza site-ul oficial al gruparii norvegiene. Stadionul Ullevaal, pe care isi disputa meciurile si echipa nationala a Norvegiei, are o capacitate de 25.572 locuri.

Armstrong doneaza 500.000 de dolari victimelor Katrinei

Fostul rutier Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei, a anuntat ca va dona 500.000 de dolari victimelor uraganului Katrina, in special persoanelor bolnave de cancer, informeaza AFP. “Daca incepi sa faci un tratament, iar apoi il intrerupi o saptamana sau doua, poate fi fatal”, a spus Armstrong.
Lance Armstrong, care a suferit de cancer testicular, dar s-a vindecat, a afirmat ca va dona suma respectiva prin intermediul fundatiei sale de lupta impotriva cancerului. “Atat eu, cat si fundatia mea suntem preocupati. Nu ne intrebam doar ce putem face, ci si cum poate coincide acest ajutor cu activitatile noastre”, a precizat Armstrong.

Michael Schumacher si-a cerut scuze fata de suporteri

Pilotul german al echipei Ferrari, Michael Schumacher, si-a cerut scuze fata de suporteri pentru cursa slaba realizata in Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, desfasurat pe circuitul de la Monza, a anuntat agentia Kataweb. “Imi cer scuze fata de suporterii echipei Ferarri. Nu a fost un sfarsit bun de saptamana nici pentru ei, nici pentru noi. Am plecat incet, iar cauciucurile au fost foarte moi. Nu a fost o zi grozava, dar vreau sa multumesc suporterilor nostri pentru ca ne-au sustinut”, a declarat Schumacher. Germanul s-a clasat pe pozitia a zecea in Marele Premiu al Italiei, in timp ce coechipierul sau, brazilianul Rubens Barrichello, a ocupat locul 12.

Aime Anthuenis va pleca de la carma Belgiei

Selectionerul Aime Anthuenis nu va mai antrena echipa nationala a Belgiei, dupa incheierea calificarilor la CM 2006, a anuntat luni presa belgiana, la doua zile dupa infrangerea “diavolilor rosii” in Bosnia-Hertegovina, scor 0-1, in preliminariile competitiei. In urma acestei infrangeri, sansele Belgiei de a se califica la CM 2006 sunt aproape nule. “Matematic, mai ramane o sansa infima de calificare, dar totusi cred ca s-a terminat”, a afirmat selectionerul Anthuenis. Presedintele Federatiei Belgiene de Fotbal, Jan Peeters, a dat asigurari ca nu il va “demite pe Anthuenis inainte de finalul calificarilor”, dar a recunoscut ca se afla deja in cautarea unui succesor, care sa fie “belgian”. Favoritul presei belgiene este fostul international Marc Wilmots, care a mai antrenat echipele Schalke 04 si Saint-Trond.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...
Ultima oră
Pe aceeași temă