Flash

Grecia a castigat Cupa Romtelecom Echipa Greciei a castigat turneul international de polo Cupa Romtelecom, ce s-a desfasurat la bazinul descoperit de la Complexul Sportiv Dinamo din Capitala, dupa ce a invins duminica, in ultima zi a ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Grecia a castigat Cupa Romtelecom
Echipa Greciei a castigat turneul international de polo Cupa Romtelecom, ce s-a desfasurat la bazinul descoperit de la Complexul Sportiv Dinamo din Capitala, dupa ce a invins duminica, in ultima zi a competitiei, formatia Romaniei, cu scorul de 7-6 (2-2, 1-2, 1-1, 3-1). Pentru echipa lui Vlad Hagiu au marcat Kalman Kadar - 2, Cosmin Radu, Andrei Iosep, George Georgescu, Nicolae Diaconu, cate un gol.

Plagiat
Antrenorul echipei nationale de fotbal a Braziliei, Carlos Alberto Parreira, este acuzat de plagiat in cazul cartii pe care a lansat-o in luna aprilie, "Evolutia tactica si strategia jocului". Potrivit cotidianului Folha, din Sao Paolo, in singura carte scrisa de Parreira pot fi regasite pagini identice cu cele cuprinse in volumul "Fotbalul, tactica si jocul de echipa", aparut in urma cu 32 de ani, sub semnatura tehnicianului englez Charles Huges. Conform legilor braziliene, Parreira, in varsta de 62 de ani, risca o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru "incalcarea drepturilor de autor". Potrivit sursei citate, Huges si editorul sau ar putea depune plangere impotriva lui Parreira.

Citește totul despre:

Comentarii