10 C
București
joi, 18 aprilie 2024

Flash

Hanescu s-a calificat in sferturi la Sopot

Tenismanul Victor Hanescu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Sopot, dotat cu premii in valoare totala de 425.250 de euro, a anuntat site-ul atptennis.com. Hanescu, cap de serie numarul 8, l-a invins cu scorul de 6-3, 6-4 pe tenismanul spaniol Alberto Costa si il va intalni in sferturi pe francezul Gael Monfils, care a dispus de Juan Monaco, din Argentina, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/5).

Contra va fi imprumutat la Getafe

Cotidianul AS sustine ca fundasul Cosmin Contra va fi cedat in sezonul viitor de gruparea Atletico Madrid la formatia Getafe, la care evolueaza si Gheorghe Craioveanu. Potrivit AS, Cosmin Contra va fi imprumutat in urma unui acord de principiu realizat intre presedintele gruparii Getafe, Miguel Angel Torres, directorul general de la Atletico, Miguel Angel Gil, si secretarul tehnic de la Atletico, Toni Munoz. “Lipseste doar ca antrenorul Bernd Schuster sa-si dea acordul pentru venirea lui Contra. Cosmin Contra a fost ales de Atletico pentru a mentine politica de ajutorare si buna vecinatate dintre cele doua cluburi, dintr-un trio din care mai faceau parte Valera si Molinero”, scrie AS.

FC Barcelona-Shenzen Jianlibao 9-0!

FC Barcelona a invins miercuri, cu scorul de 9-0, formatia chineza Shenzen Jianlibao, intr-un meci amical disputat la Macau, informeaza cotidianul spaniol Sport. Golurile campioanei Spaniei au fost marcate de Iniesta '23, Larsson '37, Giuly '38, Eto'o '46, '88, Deco '54, Messi '65, '88 si Van Bronckhorst '67.

Marcelo Salas, la Universidad Chile

Marcelo Salas a semnat un contract cu formatia Universidad Chile, a anuntat gruparea chiliana, citata de AFP. Capitanul selectionatei chiliene a semnat un contract pana in decembrie 2006, valoarea acestuia fiind de 600.000 de dolari.
Salas, in varsta de 30 de ani, a apreciat ca dupa noua ani petrecuti in Italia (Juventus Torino si Lazio Roma) si in Argentina, trebuie sa fie mai aproape de familia sa pentru ceea ce ar putea fi ultima etapa din cariera sa. “Sunt multumit ca am revenit la Universidad, care este casa mea. Este o zi foarte importanta pentru mine”, a declarat Salas in timpul unei conferinte de presa.

Pentru “Spiritul fotbalului”

Doua legende ale sportului mondial, Ilie Nastase si Sir Bobby Charlton, membri ai Academiei Laureus World Sports, se vor afla saptamana viitoare la Sarajevo, ca promotori ai Programului “Spiritul fotbalului”, initiat de Laureus in Bosnia Hertegovina. Cei doi vor lua parte la un antrenament al tinerilor fotbalisti de la FK Sarajevo si Zelijo si vor discuta cu aspirantii la gloria sportiva despre ceea ce inseamna sport si valentele acestuia. Proiectul “Spiritul fotbalului” se adreseaza direct la peste 7.000 de mici jucatori si 100 de cluburi. Alaturi de Ilie Nastase si Sir Bobby Charlton se vor mai afla Mustapha Demir, ministrul sportului din Bosnia-Hertegovina, si Scotty Lee, director al Programului “Laureus-Spiritul fotbalului”, fostul antrenor al nationalei.

Cele mai citite

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

Iohannis la Consiliul European, azi și mâine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agendă

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, astăzi şi mâine, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Şeful statului va participa, de...
Ultima oră
Pe aceeași temă