11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024

Flash


Bucurestiul ar putea gazdui finala Cupei UEFA 2008-2009. Consilierii generali au aprobat ieri un proiect de hotarare prin care va fi depusa candidatura orasului Bucuresti pentru organizarea acestui eveniment. Meciul ar urma sa se joace pe Stadionul National, care va intra intr-un program de modernizare, ce va include amenajarea de locuri de parcare, refacerea vestiarelor etc.

Chivu s-a accidentat in meciul cu Middlesbrough

Fundasul Cristian Chivu s-a accidentat, miercuri, in meciul pe care echipa AS Roma l-a castigat, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Middlesbrough, in mansa secunda a optimilor de finala ale Cupei UEFA, a anuntat cotidianul Roma One. Imediat dupa meci, Chivu a fost supus unui control medical la clinica Villa Stuart si s-a descoperit o entorsa la genunchiul stang, care a afectat si ligamentele. In urma acestei accidentari, internationalul roman va fi nevoit sa intre intr-un program de recuperare de 3-4 saptamani.
Sursa citata l-a considerat pe Cristian Chivu cel mai slab jucator al Romei in meciul cu Middlesbrough, notandu-l cu 5,5. In schimb, cotidianul Unione Sarda i-a acordat nota 6,5, la fel ca si coechipierilor sai Bovo, Alvarez si Perrotta. Cel mai bun jucator al Romei a fost considerat brazilianul Mancini, care a primit nota 7.

Alarma cu bomba la FC National

O amenintare cu bomba a fost primita la hotelul din incinta bazei sportive a clubului National, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al gruparii bancare, Constantin Iacov. Iacov a precizat ca un barbat care vorbea “stricat” limba romana a sunat la receptia hotelului si a spus ca “se afla o bomba la club”. Oficialul bancar a mentionat ca a anuntat imediat politia, care s-a prezentat in scurt timp la sediul clubului, pentru a efectua cercetari. “Politia a venit foarte repede, au venit si pirotehnistii, dar eu sper sa fie doar o gluma proasta. Cautarile nu s-au incheiat inca”, a precizat Iacov.

Benitez isi prelungeste contractul cu Liverpool

Tehnicianul Rafael Benitez a ajuns la un acord, miercuri seara, pentru un nou contract pe patru sezoane, in valoare de zece milioane de lire sterline, cu gruparea Liverpool, sustine cotidianul The Sun.
Jurnalul englez noteaza ca Benitez si-a dat acordul in privinta unui nou contract, valabil pana in 2010, cu doar cateva ore inainte de meciul cu Fulham, scor 5-1, in urma unei discutii cu directorul executiv Rick Parry. In urma cu aproximativ doua saptamani, Rafael Benitez a sugerat ca ar putea pleca de la Liverpool daca nu i se va oferi un fond consistent pentru achizitionarea de jucatori. “El a luat decizia de a ramane in ziua in care Real Madrid se pregatea sa actioneze pentru a-l face urmatorul antrenor al echipei spaniole”, se mentioneaza in The Sun.

10 jucatori de la Rapid, pasibili de suspendare

Zece componenti din lotul formatiei Rapid Bucuresti sunt pasibili de suspendare in cazul in care vor incasa un cartonas galben in partida-tur din sferturile de finala ale Cupei UEFA, care se va desfasura pe 30 martie, adversarul urmand a fi stabilit vineri prin tragere la sorti. Portarul Danut Coman, fundasii Marius Constantin si Ionut Rada, mijlocasii Mugurel Buga, Emil Dica, Marius Maldarasanu si Ciprian Vasilache, precum si atacantii Daniel Niculae, Lucian Burdujan si Nicolae Constantin ar putea rata mansa secunda a sferturilor de finala din Cupa UEFA, in cazul in care vor fi avertizati cu cartonasul galben in primul joc.

Dinu Gheorghe: “Cea mai placuta infrangere din istoria Rapidului”

Dinu Gheorghe, presedintele clubului Rapid, a declarat ca este “cea mai placuta infrangere din istoria Rapidului”. Dinu Gheorghe a fost de parere ca momentul-cheie al meciului a fost marcarea golului trei de catre gazde, “dupa care baietii s-au mobilizat foarte bine”. Oficialul alb-visiniu a spus ca nu a mai vazut “o echipa atat de puternica fizic precum Hamburg” si l-a laudat pe antrenorul Razvan Lucescu, acesta avand, in opinia sa, o calitate rara la antrenori: “Stie sa intre in mintea fotbalistilor”.

Cinci milioane de romani, martori la calificarea Rapidului

Aproximativ cinci milioane de telespectatori au urmarit, in medie, la nivel national, meciul Hamburg-Rapid, care i-a adus echipei noastre calificarea in sferturile Cupei UEFA, transmis in direct de TVR 1, anunta Departamentul comunicare si relatii internationale al TVR. Meciul a plasat TVR 1 in pozitia de lider de audienta la nivel national, cu un rating mediu de 24,5 la suta si o cota de piata de 44,9 la suta. Minutul de aur a fost la ora 21.53, cand nu mai putin de 6.310.000 telespectatori urmareau meciul! Postul TVR 1 a fost lider de audienta si pe targetul comercial, cu un rating mediu de 20,6 la suta si o cota de piata medie de 44,2 la suta.

Berliner Morgenpost: Victorie amara

SV Hamburg a obtinut, miercuri seara, impotriva celor de la Rapid Bucuresti, o “victorie amara”, a scris publicatia Berliner Morgenpost, scorul de 3-1 cu care a castigat partida din mansa secunda a optimilor Cupei UEFA nefiind suficient pentru calificarea in sferturi, dupa infrangerea din meciul tur. “In cele cinci minute de prelungiri cei 37.866 de spectatori au avut pe buze strigatul de gol, insa mingea nu a mai trecut de portarul oaspetilor, Danut Coman”, a notat cotidianul citat. Tot “amar” este cuvantul folosit si de publicatia Stern pentru a caracteriza ratarea de catre SV Hamburg a calificarii in sferturile de finala ale Cupei UEFA. “SV Hamburg a luptat exemplar, dar la final a ramas cu mana goala. Desi a surmontat pana la pauza infrangerea cu scorul de 2-0 din meciul tur, dupa pauza a incasat un gol amar”, care a pecetluit eliminarea formatiei germane de catre Rapid Bucuresti, a notat, sub titlul “Eliminare amara pentru Hamburg”, cotidianul Stern.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă