10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialFinala grupei A, la Torino

Finala grupei A, la Torino

Duelul de la Torino dintre Juve si Bayern se detaseaza net de restul partidelor programate astazi in grupele Ligii Campionilor, aceste doua echipe avand sanse mari sa ajunga chiar in finala competitiei. Demne de urmarit in aceasta seara si confruntarile din grupa D, de departe cea mai echilibrata din toate cele opt.
Grupa A: Juventus-Bayern; FC Bruges-Rapid Viena
Juve are nevoie de o victorie cu 1-0 pe Delle Alpi pentru a lua o optiune importanta pentru castigarea grupei. Si ce frumos ar fi ca golul victoriei sa fie inscris de Mutu… FC Bruges a facut etapa trecuta un pas mare pentru continuarea parcursului european prin victoria de la Viena, in fata unei echipe care pana acum are inca cota 0 in dreptul punctelor si al golurilor marcate.
Grupa B: FC Thun-Ajax Amsterdam; Arsenal Londra-Sparta Praga
Una dintre surprizele placute ale competitiei, FC Thum nu a rezistat presiunii de pe ArenA si a fost invinsa fara drept de apel. Obisnuiti sa joace pe stadioane mai mici, elvetienii vor forta astazi pe teren propriu victoria pentru a ajunge pe locul doi in grupa. La Londra, Arsenal, fara punct pierdut pana acum in grupa, este mare favorita in partida cu cehii.
Grupa C: FC Barcelona-Panathinaikos; Werder Bremen-Udinese
O victorie a catalanilor pe Nou Camp le-ar asigura calificarea in optimi. Tinand cont de forma aratata de Barca in ultimul meci din Primera, 5-0 cu Real Sociedad, grecii nu prea au nici o sansa astazi. La Bremen, nemtii isi joaca ultima sansa de a ramane in cursa calificarii. Orice pas gresit in fata lui Udinese ar insemna o catastrofa.
Grupa D: OSC Lille-Manchester United; Benfica-Villarreal
Cea mai echilibrata grupa nu se dezminte, etapa trecuta inregistrandu-se inca doua remize. Daca astazi portughezii si spaniolii vor termina iar la egalitate, iar Lille va castiga acasa, suspansul in aceasta grupa va ajunge la maxim.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...
Ultima oră
Pe aceeași temă