Federer a castigat US Open

Tenismanul elvetian Roger Federer a castigat, pentru a doua oara consecutiv, US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Roger Federer, cap de serie numarul 1, l-a invins in finala, cu scorul de 6-3, 2-6, 7-6, 6-1, pe americanul Andre ...

Share

Rl online 0 comentarii

13.09.2005 - 00:00
Tenismanul elvetian Roger Federer a castigat, pentru a doua oara consecutiv, US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Roger Federer, cap de serie numarul 1, l-a invins in finala, cu scorul de 6-3, 2-6, 7-6, 6-1, pe americanul Andre Agassi, cap de serie numarul 7. Federer, in varsta de 24 de ani, a castigat al saselea titlu de Grand Slam din cariera, si al doilea din acest sezon, dupa cel de la Wimbledon. Ultimul jucator care si-a pastrat titlul la Flushing Meadows a fost Patrick Rafter (1997-1998).
Federer s-a alaturat lui Boris Becker, Stefan Edberg, Don Budge, Jack Crawford, Hugh Doherty si Tony Widding, ceilalti jucatori cu sase titluri de Grand Slam obtinute, dar mult in urma lui Pete Sampras, care detine recordul turneelor de Grand Slam castigate, 14.

Citește totul despre:

Comentarii