13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFC Santos se adreseaza FIFA in cazul Robinho

FC Santos se adreseaza FIFA in cazul Robinho

Gruparea FC Santos intentioneaza sa depuna o plangere la FIFA, prin care sa acuze clubul Real Madrid ca nu respecta regulamentul in ceea ce priveste transferul atacantului Robinho, a anuntat cotidianul brazilian “Folha de Sao Paulo”, citat de publicatia Marca. Potrivit sursei citate, FC Santos a trimis la FIFA o serie de documente privind incercarile esuate ale jucatorului Robinho de a-si rezilia contractul cu gruparea braziliana, prin prezentarea unui cec emis de clubul Real Madrid in valoare de 30 milioane de dolari, echivalentul a 60 la suta din clauza de reziliere a contractului atacantului brazilian. Contractul dintre Robinho si Santos a fost semnat pe 31 august 2004 si este valabil pana pe 30 ianuarie 2008.
Potrivit cotidianului brazilian, este pentru a doua oara cand FIFA este informata despre presiunea “necorespunzatoare” exercitata de Real Madrid in vederea achizitionarii atacantului, in varsta de 21 de ani, pentru o suma inferioara celor 50 de milioane de dolari solicitati de FC Santos.
In plus, CBF studiaza posibilitatea de a solicita FIFA sa-l sanctioneze pe agentul jucatorului, Wagner Ribeiro, pentru ca l-a incurajat pe acesta sa nu-si respecte contractul.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă