6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialExces de zel la Viorel Moldovan

Exces de zel la Viorel Moldovan

Tehnicianul Razvan Lucescu crede ca absenta atacantului Viorel Moldovan, accidentat, este o pierdere pentru echipa Rapid in perspectiva dublei manse cu Hertha Berlin din cadrul saisprezecimilor Cupei UEFA. “El m-a impresionat prin dorinta de a intra cat mai repede in forma. Poate ca si excesul de zel a dus la aceasta situatie. Am vazut in el un jucator total pozitiv si in cadrul grupului, si la antrenamente. Asa ca este o pierdere Viorel. Sper sa se refaca repede si sa vina alaturi de noi in cel mai scurt timp”, a spus Lucescu.
Referitor la mijlocasul Daniel Pancu, imprumutat pana la finalul sezonului, Lucescu a mentionat ca acesta a traversat o perioada grea la Besiktas, iar acum incearca sa revina la forma care l-a consacrat. “Il vad dornic de a reveni in top, acolo unde ii este locul. Este foarte ambitios, vrea sa obtina mult in acest an si de aceea cred ca va ajuta echipa. Avem nevoie de el asa cum si el in momentul acesta are nevoie de Rapid”, a explicat tehnicianul.
Tehnicianul considera ca parcursul slab al formatiei Hertha in campionat poate fi un dezavantaj pentru Rapid, avand in vedere ca pentru jucatorii germani UEFA a ramas singura modalitate de a se remarca si de a face performanta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă