15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialEtapa vazuta prin ochii "actorilor"

Etapa vazuta prin ochii “actorilor”

Poli Iasi-Otelul Galati 0-1 (0-1)

Danut Munteanu '45 penalty

Ionut Popa nu a fost prezent la conferinta de presa.
Aurel Sunda: “Victoria este meritata, dupa aspectul jocului. Dupa rusinea suferita in meciul cu Dinamo, victoria de astazi este de aur. Tin sa-l felicit pe Danut Munteanu pentru ca a dat gol, dupa autogolul din meciul cu Dinamo”.

FCM Bacau-Poli Timisoara 1-0 (1-0)

Croitoru '26

Cristi Popovici: “Ne era teama ca nu vom avea nici un punct dupa doua etape. Si la National am jucat bine si meritam macar un punct. Cred ca as fi fost multumit astazi si cu un rezultat de egalitate, in conditiile in care Timisoara are obiective indraznete”.
Cosmin Olaroiu: “Ne-am creat situatii de gol, le-am ratat si am primit un gol printr-o executie exceptionala. In partea secunda, jocul nostru a fost neclar. Echipa gazda s-a asezat bine in teren si si-a vazut de treaba. Mai avem mult de munca pana sa devenim o echipa”.

Gloria Bistrita-FC Vaslui 1-1 (0-1)

Negrean '85/V. Badea '28

Ioan Ovidiu Sabau: “Nu sunt multumit de Karamian si Pacurar, pentru ca stiu ca pot mai mult. Si noi, si FC Vaslui avem multi jucatori noi, nu sunt relatii de joc, se joaca mult pe vointa, pe calitate avem mult de lucrat. Stiam ca ne asteapta un meci greu, ca-mi este greu sa-i mobilizez dupa o victorie in deplasare. Scorul, zic eu, este echitabil”.
Basarab Panduru: “Fiecare jucator de la mine din echipa trebuie sa inteleaga faptul ca individual nu va face nimic. Le-am spus in cabina: "Daca un jucator mai comenteaza, o sa intru si o sa-l iau la bataie pe teren!". Claudiu Raducanu, daca crede ca este in alta parte, viseaza. Este la Vaslui si trebuie sa faca ceea ce Panduru ii cere sa faca. El n-a venit aici de capul lui sa dea de capul lui goluri”.

CFR Cluj-Jiul Petrosani 0-0

Dorinel Munteanu: “Pot sa-i felicit pe jucatorii mei pentru vointa si daruire, dar nu si pentru rezultat. Ne-a lipsit luciditatea si am avut in fata un adversar bine organizat, aglomerat in propriul careu. Este al treilea egal pe teren propriu, iar eu sunt total nemultumit”.
Ionut Chirila: “Noi avem o echipa tanara, cu jucatori consacrati la nivelul diviziei B, si stiu ca doar forta grupului ne poate ajuta sa obtinem un rezultat pozitiv. Ne-am aglomerat bine in fata portii, puteam sa si marcam, dar suntem multumiti de rezultatul obtinut”.

Farul Constanta-Sportul Studentesc 2-2 (2-1)

Pascovici '10, Gurita '33/Ratiu '13, Mazilu '90+4

Petre Grigoras: “Nu am scapat de ceea ce ne temeam, de complexul Sportul. La fel ca si in ultimii ani, nu am reusit sa invingem Sportul pe propriu teren. Am primit gol in ultimele secunde, dar cred ca am fi meritat sa castigam, pentru ca am ratat cateva ocazii clare”.
Dan Petrescu: “Consider ca meritam victoria. Am ratat foarte mult si asta, in conditiile in care am intalnit o echipa buna, cu jucatori experimentati cum sunt Gurita, Liviu Mihai si Schiopu”.

Dinamo-Pandurii Tg. Jiu – ( – )

Meciurile Rapid-FC Arges si Steaua-FC National s-au jucat dupa inchiderea primei noastre editii.

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă