Etapa revenirilor acasă

Dinamo şi Rapid oferă derby-ul etapei a 3-a a Ligii I la fotbal, dar nici meciul de la Craiova dintre Universitatea şi FC Timişoara nu e de lepădat. Ioan Andone are, cu siguranţă, emoţii înaintea meciului de ...

Share

Bogdan Costea 0 comentarii

12.08.2010 - 19:22

Dinamo şi Rapid oferă derby-ul etapei a 3-a a Ligii I la fotbal, dar nici meciul de la Craiova dintre Universitatea şi FC Timişoara nu e de lepădat.

Ioan Andone are, cu siguranţă, emoţii înaintea meciului de duminică din Ştefan cel Mare. Tehnicianul a activat până acum 2-3 luni la echipa din Giuleşti, în primăvară a fost la un pas să semneze un nou contract cu George Copos, iar acest lucru ar fi făcut ca duminică el să se afle pe banca oaspeţilor, nu pe cea a gazdelor! Până la urmă, Ando s-a întors acasă, la echipa de care este legat cel mai mult, iar meciul cu Rapid se anunţă a fi incendiar, ambii antrenori spunând că au la dispoziţie echipe care ştiu să atace mai mult decât să se apere. Cel puţin până acum, Dinamo a dovedit-o...
Despre o altă revenire este vorba şi în cazul Universităţii, care se întoarce pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova după un nedorit „exil" la Severin, impus de inflexibilitatea dovedită de autorităţile locale şi, totodată, de finanţatorul Adrian Mititelu.
În sfârşit, o a treia revenire este cea a lui Ilie Dumitrescu la Steaua, de această dată ca antrenor. Fosta glorie va debuta ca tehnician în Ghencea, dar nu se va bucura de sprijinul suporterilor, care au anunţat că nu vor veni la stadion în semn de protest faţă de Gigi Becali.
La meciul din Ghencea vom mai asista la un moment important: un alt fost jucător de marcă al steliştilor, Ilie Stan, acum antrenor la Victoria Brăneşti, va păşi din nou pe gazonul arenei pe care a cunoscut consacrarea. La cum evoluează lucrurile, până la urmă, şi el ar putea fi viitorul nou antrenor al Stelei, nu?

PROGRAM

VINERI

CFR CLUJ-ASTRA 20.00 GSP TV
BISTRIŢA-PANDURII 22.00 GSP

SÂMBĂTĂ

URZICENI-U CLUJ 18.30 DIGI
VASLUI-BRAŞOV 20.30 DIGI

DUMINICĂ

GAZ METAN-SPORTUL 18.00 GSP
DINAMO-RAPID 20.00 DIGI
CRAIOVA-TIMIŞOARA 22.00 DIGI

LUNI

OŢELUL-TG. MUREŞ 18.30 GSP
STEAUA-BRĂNEŞTI 20.30 ANT. 1

Citește totul despre:

Comentarii