15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialEtapa comentata de antrenori

Etapa comentata de antrenori

Gloria Bistrita – FCM Bacau 2-1 (1-1)
Muresan '17, Iftodi 90+3 / Geaman '44
Ioan Ovidiu Sabau: “Avem un handicap psihic atunci cand jucam pe teren propriu. Nici nu pot sa ma bucur dupa o asemenea victorie. Nu m-am gandit sa plec mai devreme decat mi-am propus de la acest club”
Cristi Popovici: “Nu pot spune prea multe atunci cand pierzi un meci in ultima faza. Nu reusim sa aducem puncte si acest lucru devine alarmant”.

CFR Cluj – Poli Iasi 0-0
Dorinel Munteanu: “A fost cea mai proasta partida de cand sunt eu la Cluj. Jucatorii nu au avut atitudine, personalitate si concentrare, suntem intr-o cadere evidenta si urmeaza sa luam masuri drastice. Va trebui sa decidem: ori pleaca jucatorii care nu sunt in stare sa faca performanta, ori plec eu. Consider ca am castigat un punct astazi, iar apararea noastra nu a primit gol pentru ca a avut noroc”.
Ionut Popa: “Onofras a avut o ocazie foarte buna, dar nu m-am putut supara pe el. Rateaza intotdeauna in situatii clare si poate da gol din foarfeca de la 16 metri sau din voleu de la 40 de metri. Astazi l-am folosit ca atacant pentru ca asa a vrut el, la mine joaca ce vrea si am sperat ca poate poate inscrie un gol. La CFR se vede oboseala din Cupa UEFA Intertoto”, a mentionat Popa.

FC Vaslui – Otelul Galati 0-0
Mircea Rednic: “Au fost doua penaltiuri clare, care s-au vazut din avion. Probabil, pentru Serea (n.r. – Ionica Serea, arbitrul care a condus la centru partida de la Vaslui) ar trebui sa-i rupa piciorul jucatorului ca sa ne dea loviturile de la 11 metri. Nu din cauza asta am pierdut, jucatorii nostri parca erau pe patinoar, nicidecum pe un gazon de fotbal. Nu se poate merge in continuare la nivelul asta si mai ales avand in vedere pretentiile jucatorilor”.
Aurel Sunda: “A fost un joc de mare lupta, intre doua echipe care aveau si au nevoie acuta de puncte. Cred ca daca aveam un pic de sansa la finalizare puteam sa obtinem toate cele trei puncte. Puteam profita mai ales pe finalul partidei, cand am avut un jucator in plus, dar nu vad cum am fi putut inscrie, deoarece suntem deficitari la acest capitol, drept dovada pana acum, in zece etape, am inscris doar doua goluri din actiune. Sunt multumit de toata echipa, dar totusi cred ca puteam mai mult”.

Jiul Petrosani – Pandurii Tg. Jiu 1-1 (0-0)
Mircea Gheorghe '70 / Robert Nita '80
Ionut Chirila: “Sunt foarte curios sa vad faza din minutul 48, cand arbitrul i-a anulat golul lui Mircea Gheorghe. Am dubii si cred ca a judecat gresit si a fost viciere de rezultat”
Viorel Hizo nu a venit la conferinta de presa.

FC National – Farul Constanta 1-0 (1-0)
Ionut Savu '14
Catalin Necula: “Nae merita felicitat pentru ce a facut, nu o prima speciala. Este important ca jucatorii sa aiba mereu aceasta atitudine. Am jucat o repriza in zece oameni, impotriva unei echipe care are o posesie foarte buna a balonului. Am avut sansa. Ma bucur ca am castigat un meci foarte important si ii felicit pe jucatori”.
Petre Grigoras: “Arbitrii au stricat meciul. Ambele goluri au fost valabile. O data a dat si Farmache in viata lui doua goluri, si alea i-au fost anulate. Greselile sunt omenesti dar cand se repeta de prea multe ori trebuie sa te gandesti ca poate fi vorba de lipsa de valoare. Arbitrii ar trebui sa fie sanctionati mai drastic de CCA. Augustus Constantin o sa fie chemat la Comisie, o sa-l certe si o sa-i dea jumatate de etapa pe tusa”.

FC Arges – Poli Timisoara 1-1 (0 -0 )
Tanasa '62/Viorel Moldovan '65
Sportul Studentesc – Dinamo 0-2 (0-1)
Bratu '26, Baltoi '27
Meciul Rapid – Steaua s-a jucat dupa inchiderea editie

Cele mai citite

Economia UE va suferi dacă va intra într-o „cursă a subvențiilor” cu SUA și China

Economia Uniunii Europene va fi afectată dacă va intra într-o ”cursă a subvențiilor” cu Statele Unite(SUA) și China, avertizează un oficial din cadrul Fondului...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Spălătoriile auto, automatele de cafea și sucuri vor trebui să elibereze bon fiscal. Amenzi de peste 8.000 de lei

Automatele de cafea, sucuri sau sandvișuri, precum și spălătoriile auto vor trebui să elibereze bon fiscal, anunță Autoritatea Națională de Administrare Fiscală. După data...
Ultima oră
Pe aceeași temă