7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialEtapa comentata de antrenori

Etapa comentata de antrenori

FCM Bacau – Poli Iasi 0-1 (0-1)
Adrian Ilie '45
Cristi Popovici: “Era foarte important pentru noi sa castigam si sa ne mentinem in zona de mijloc a clasamentului. Poate ca un rezultat de egalitate era echitabil, mai ales ca noi am avut primele ocazii. Poli Iasi ne-a batut si anul trecut. Manea a gresit la gol, dar nu-i pot reprosa nimic. Imi pare rau ca inca din prima etapa aproape tot stadionul ne-a strigat "Plecati, duceti-va!"”.
Ionut Popa: “Banuiam ca va fi un meci greu. Si noi am luat bataie anul trecut cu 6-0 de la National, asa incat ne asteptam la o replica puternica din partea bacauanilor. Din cate se vede, moralul se remediaza greu. Am profitat de aceasta situatie, dar nu ma bucur de necazul altora. Spre bucuria mea, am reusit sa-mi tin jucatorii cu picioarele pe pamant dupa victoria cu Farul. Am avut si noroc”

Farul Constanta – FC Vaslui 2-1 (1-1)
Pascovici '36, T. Moldovan '74 / Cl. Raducanu '22 pen.
Petre Grigoras: “Sunt multumit de rezultat, dar nu si de evolutia echipei. Din pacate nu reusim sa ne ridicam la nivelul de anul trecut. Este o victorie importanta pentru noi in economia clasamentului. Sper sa gasim in aceasta saptamana solutiile pentru a face un joc bun. Trebuie sa redescoperim placerea de a juca si sper sa ne revenim”.
Mircea Rednic: “Am preluat echipa de marti si am gasit foarte putini jucatori. Astazi am avut pe banca de rezerve doar trei juniori. Saptamana aceasta vor veni trei jucatori noi si eu cred in posibilitatile acestei echipe. S-au cheltuit multi bani, nu stiu pe ce. Au venit fotbalisti care nu au confirmat. Adrian Porumboiu mi-a dat mana libera sa aduc jucatori. Cei care merita vor ramane la echipa, iar altii, care nu confirma, vor pleca. Important este sa adunam puncte”.

Gloria Bistrita – Otelul Galati 0-0
Ioan Ovidiu Sabau: “Sunt niste jucatori de care m-am atasat si cu care ma bucur sa lucrez. Nu o sa-i abandonez, atata timp cat mi se acorda credit si incredere in ceea ce fac la aceasta echipa. Cand nu va mai fi asa, nu sunt probleme daca nu se mai doreste sa se continue cu mine. Eu nu o sa abandonez si, daca mi se acorda timp, voi face echipa de care eu sa fiu multumit, dar si publicul”.
Aurel Sunda: “A fost un meci de lupta in care noi am jucat destul de bine faza ofensiva. Am avut si sanse la anumite faze. Sunt multumit de punctul cucerit fiindca am intalnit o echipa care a jucat destul de bine, dar a fost lipsita de sansa daca ar fi sa ma refer la faza in care mingea a lovit bara de trei ori consecutiv si a fost scoasa de pe linia portii”.

Jiul Petrosani – FC Arges 0-1 (0-0)
Nastasie '48
Ionut Chirila: “Astazi a fost cel mai bun meci pentru noi de la inceputul acestui campionat. Sunt multumit de jocul echipei. Am intalnit una dintre cele mai bune echipe de contraatac din Romania, cu o aparare de fier, cu jucatori cu mare experienta. Eu sunt multumit de evolutia echipei, in ciuda faptului ca am pierdut. Atat pot jucatorii nostri in acest moment”.
Sorin Cartu: “Puteam inchide jocul mult mai repede si cred ca meritam sa inscriem de mai multe ori. Dar asta este. Este frumos sa si ratezi, dar parca noi ratam de prea multe ori, si asta ne creeaza o stare de tensiune prea mare. La ceea ce a jucat echipa noastra la inceputul acestui campionat, cred ca trebuia sa avem mai multe puncte si un alt loc in clasament. Mai tot timpul echipa noastra a fost in joc”.

Sportul Studentesc – FC National 0-1 (0-1)
Bundea '42
Dan Petrescu: “Vina acestei infrangeri imi apartine mie si conducerii clubului, pentru ca nu am reusit in aceasta saptamana sa-i conving sa ma lase sa ma antrenez pe terenul mare, ceea ce este un lucru incredibil. Era normal ca dupa zece etape fara infrangere (n.r. – cinci in returul campionatului trecut si cinci in actuala editie a Diviziei A) la un moment dat echipa sa piarda. Avem o echipa tanara, care este in stare de orice, dar am jucat cu FC National in cel mai nepotrivit moment si stiam acest lucru. Au pierdut cu 0-4 (n.r. – etapa trecuta) si era greu sa mai piarda inca un meci, pentru ca au o echipa foarte solida, cu un mijloc foarte organizat”.
Catalin Necula: “Am fi ipocriti sa spunem ca am facut minuni. Este in special victoria lui Landi, pentru ca a pregatit echipa mai bine de opt luni. Vreau sa-i felicit pe jucatori pentru atitudinea pe care au avut-o fata de joc. Am vrut sa demonstram ca a fost un accident ceea ce s-a intamplat cu CFR si ca nu aceea este adevarata noastra fata”.

CFR Cluj Ð Poli Timisoara 2-0 (2-0)
Tilinca '20, Surdu '35

Rapid Ð Pandurii Tg. Jiu 3-0 (2-0)
Maftei '21, N. Constantin '33, Maldarasanu '65

Partida SteauaÐDinamo s-a jucat dupa inchiderea primei editii.

Etapa viitoare (24 septembrie): FCM Bacau – Farul ; Poli Iasi – Steaua; Pandurii Tg. Jiu – Gloria Bistrita; Otelul – CFR Cluj; Poli Timisoara – Sportul Studentesc; FC National – Jiul Petrosani; FC Arges – FC Vaslui.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă