14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialEtapa, comentata de antrenori

Etapa, comentata de antrenori

Dinamo Bucuresti – Jiul Petrosani 1-1 (0-0)
Grigorie '76 / Drida '60 (pen.)
Ioan Andone: “Le-am atras atentia jucatorilor mei ca Jiul a facut partide bune in deplasare. Am pregatit bine jocul, dar – curios – lucrurile au iesit pe dos. N-am facut presing, nici posesie n-am avut, iar ocaziile pe care ni le-am creat le-am ratat cu seninatate, iar in fotbal se intampla sa platesti pentru asta. Eu spun ca jucatorii trebuie sa realizeze ca cele doua jocuri, cu Petrolul si cu Jiul, au fost niste accidente si trebuie sa-si schimbe atitudinea, pentru ca la un club ca al nostru nu e posibil asa ceva”.
Ionut Chirila: “Am incercat sa facem un presing agresiv, sa jucam la interceptie si am vrut sa micsoram spatiile, pentru ca mi-am dat seama si dupa meciul cu Petrolul ca Dinamo are probleme cand are spatii mici. Am vrut sa facem un joc de tatonare si sa incercam pe contraatac sa dam lovitura. Am intalnit un Dinamo intr-o zi mai proasta. Cand au iesit Ilin, Multescu, iar Paclesan a facut ruptura, nu am avut sase titulari in teren si i-am dat posibilitatea lui Dinamo sa devina periculoasa”.


Pandurii Targu Jiu – FC Vaslui, 0-0
Viorel Hizo: “A fost presiunea prea mare pe umerii celor doua echipe si nimeni nu a riscat. Nu a fost momentul sa facem si spectacol. A fost un meci al disperarii, dar, din pacate, noi am ramas tot acolo jos. Daca Vasluiul mai are ceva jucatori, noi ducem lipsa. Acasa ne este foarte greu, deoarece jucam sub presiunea rezultatului. In deplasare este altceva. Atat putem in momentul de fata”.
Mircea Rednic: “Incerc ca, pana la sfarsitul turului, sa adunam cat mai multe puncte, desi vom intalni adversari foarte puternici. Din iarna, alta va fi situatia. Vom aduce jucatori si Vasluiul va scapa. Daca cei din lotul actual nu-si vor schimba comportamentul, o sa renuntam la cel putin jumatate din echipa, indiferent de numele acestora”.


Otelul Galati – FC Arges, 0-1 (0-0)
Bilasco '88 (pen.)
Aurel Sunda: “Acesta nu a fost un meci de fotbal, a fost o bubuiala: care bubuie mai tare. Nu imi dau demisia pentru ca sunt un luptator”.
Sorin Cartu: “Stiam ca asa va fi, tinand cont de starea terenului. Cand marchezi un gol in final de meci sau il primesti inseamna ca este vorba de noroc sau ghinion”.


FCM Bacau – CFR Cluj, 0-2 (0-1)
Coroian '1, '79
Cristi Popovici: “Am sperat intr-un reviriment. Ne gandeam ca la sfarsitul returului sa adunam macar 18 puncte si sa ne clasam pe un loc linistitor. Acum, acest lucru se mai poate doar matematic. Vreau sa discut cu conducerea clubului, sa vedem ce este de facut. Nu vreau sa vorbesc despre lot. Poate reusim salvarea de la retrogradare in extremis, dar si cu ajutorul celorlalte rezultate. Mai sunt echipe sub media campionatului”.
Dorinel Munteanu: “Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte. In ultimele trei-patru saptamani, echipa a jucat sub presiune si nu am reusit decat un punct in trei meciuri. Ma bucur in primul rand pentru reactia si aportul jucatorilor. Stiam ca avem in fata o echipa agresiva, care isi vinde greu pielea. Cristi Popovici a facut o echipa competitiva din putinul pe care il are Bacaul. Ii urez sa fie tare si sa iasa din aceasta situatie”.


Poli Iasi – Sportul Studentesc, 1-0 (0-0)
D. Rednic '70
Ionut Popa: “Sunt multumit de rezultat si de evolutia jucatorilor. Nu am ce face, dar de data asta trebuie sa-i laud. Am decis chiar sa le dau o zi libera. Astazi au evoluat jos palaria. Au jucat bine din toate punctele de vedere. Este o victorie meritata, obtinuta in fata unei echipe care nu pierduse pana acum in deplasare”.
Dan Petrescu: “Ma gandeam ca vom pierde la un moment dat in deplasare. Poli Iasi a jucat mai bine si a meritat victoria. Iesenii au dat dovada de multa determinare si agresivitate in joc. Noi nu ne-am regasit dupa infrangerea cu Dinamo. Am luat gol in urma unei greseli de portar. Pana acum l-am aparat pe Stancioiu si mi-am asumat eu vina, insa s-a terminat. Nu e posibil ca, din zece goluri primite, opt sa fie din cauza lui Stancioiu”.


Farul Constanta – Rapid, 1-2 (0-2)
Lungu '55 / Buga '3, D. Niculae '15


Poli Timisoara – FC National, 2-1 (1-0)
V. Moldovan '43, G. Coman '87 / M. Savu '90+1

Meciul Steaua – Gloria Bistrita s-a jucat dupa inchiderea editiei.

Etapa viitoare (5 noiembrie): Gloria Bistrita – Rapid; CFR Cluj – Steaua; Sportul Studentesc – FCM Bacau; Jiul Petrosani – Poli Iasi; FC Vaslui – Dinamo; FC Arges – Pandurii Tg. Jiu; FC National – Otelul Galati; Poli Timisoara – Farul Constanta.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă